Νατάσα Θεοδωρίδου: Θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του  X-Factor;
Νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του X-Factor;

Νατάσα Θεοδωρίδου: Θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του  X-Factor;

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως πρόκειται για παρεξήγηση

Περιορισμένες εμφανίσεις στο Παλλάς για τις ημέρες των εορτών θα πραγματοποιήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία υποδέχτηκε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Τι λες τώρα», σε μία από τις πρόβες της και μίλησε για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, ενώ ξεκαθάρισε αν ισχύει ότι θα παρουσιάσει το X-Factor.

«Για 34 έτη η δουλειά μου είναι αυτή. Αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο έντονο, που όταν τελείωσε, η ευχή μου ήταν να το συνεχίσω και ήρθε μπροστά μου η πρόταση για το Παλλάς» δήλωσε αρχικά και συνέχισε, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και στη συνεργασία της στις Χάντρες, με Ρέμο, Λιβιεράτο, Τριαντάφυλλο και Καναράκη.

«Ήταν πολύ πρωτοποριακό που από την πρώτη νότα η πίστα γέμιζε με κόσμο που διασκέδαζε και χόρευε» σημείωσε, ενώ τόνισε πως έχει αλλάξει ο τρόπος διασκέδασης τα τελευταία χρόνια. «Ηλικιακά έχει μικρύνει το κοινό που βγαίνει έξω στα μαγαζιά, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις κόρες της, υπογραμμίζοντας ότι «ακούει» τη νέα γενιά μέσα από αυτές. «Παρατηρώ τις κόρες μου που είναι μικρότερες, τι τους αρέσει, έτσι έχω μια αντίληψη για το τι συμβαίνει έξω» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο X-factor, απάντησε για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε:  «Δεν θα γίνει, το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε. Είπα ότι αν έκανα κάτι θα ήταν παρουσίαση, γιατί δεν έχει ευθύνες, αλλά το σκέφτηκα από μόνη μου, δεν μου το πρότεινε κανένας».

«Είμαι διπλά χαρούμενη γι’ αυτό που έκανε, γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι να ξυπνάς το πρωί και να είσαι χαρούμενος» σημείωσε για την απόφαση της κόρης της να αφήσει τη νομική και να επικεντρωθεί στη ζωγραφική. «Το στηρίζω πέντε, δέκα, εκατό φορές».

Ακόμα, μίλησε για το γεγονός ότι πλέον δεν είναι τόσο ενεργή στο Instagram.  «Μου χάλασε η βάση του κινητού στο αυτοκίνητο και έχω αμελήσει να πάρω καινούριο και γι’ αυτό δεν κάνω βίντεο», , ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον Παντελή Καναράκη: «Δεν έχει συμβεί κάτι με τον Παντελή Καναράκη. Είναι ωραίο όταν κάτι γίνεται και πιάνει ταβάνι να μην το συνεχίζεις γιατί μετά χάνει την ομορφιά του».  «Από το 2016 που ξεκίνησα όλα αυτό το παιχνίδι , έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα και προσπαθώ να βρω καινούρια» κατέληξε.