Νατάσσα Μποφίλιου: Γιατί είχε πει κομπλεξικό τον Σπύρο Γραμμένο;
Νέα

Νατάσσα Μποφίλιου: Γιατί είχε πει κομπλεξικό τον Σπύρο Γραμμένο;

Νατάσσα Μποφίλιου: Γιατί είχε πει κομπλεξικό τον Σπύρο Γραμμένο;

Τι είπε η ερμηνεύτρια για τον αγαπημένο της φίλο

Καλεσμένη του Θοδωρή Αθερίδη στο «Έλα και θα δεις» ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου σε μια εκπομπή αφιερωμένη στον Σπύρο Γραμμένο.

Οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και μια δυνατή φιλία, από το ξεκίνημα του Σπύρου Γραμμένου και η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ωστόσο, όταν τον γνώρισε και άκουσε τη φωνή του, προσπάθησε να τον συνετίσει, έτσι ώστε να δείξει όλο του το ταλέντο.

«Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του Σπύρου, θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς. Είναι τρομερά οξυδερκής, έχει ένα χιούμορ απίστευτα συγκινητικό και είναι ουσιαστικός και επειδή έχει υπέροχη φωνή και χροιά, θεωρούσα ότι πάει χαμένη τέτοια χροιά. Έχει ένα δικό του τρόπο, πιο ρετρό να τραγουδάει που είναι επίσης σπάνιο και του είπα το προφανές, ότι γιατί αγόρι μου είσαι κομπλεξικός και δεν τραγουδάς; Ο Σπύρος έχει εκτόπισμα πάνω στη σκηνή και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να είναι καλός και στο μουσικό, γιατί τα περισσότερα τραγούδια του είναι σπουδαία τραγούδια. Έχει τουλάχιστον 5 τραγούδια που είναι από τα ωραιότερα που έχουν γραφτεί τα τελευταία 20 χρόνια με θέση και με τοποθέτηση», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/gnv7uf