Νεφέλη Ορφανού: «Όταν έπαιζα στο “Ρετιρέ” σταματούσε η κυκλοφορία»
Νέα

Νεφέλη Ορφανού: «Όταν έπαιζα στο “Ρετιρέ” σταματούσε η κυκλοφορία»

Νεφέλη Ορφανού: «Όταν έπαιζα στο “Ρετιρέ” σταματούσε η κυκλοφορία»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο της ρόλο και τον Γιάννη Δαλιανίδη

Καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η Νεφέλη Ορφανού, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώτο ρόλο που κλήθηκε να παίξει και αυτός, ήταν στο «Ρετιρέ».

«Τότε μόλις είχε βγει η τηλεόραση και όλος ο κόσμος ήταν πάνω. Το πρώτο ήταν το “Ρετιρέ”. Από πίσω ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης, που τότε δεν τον πολυγούσταρα, αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Εγώ γνώρισα μια προσωπική του φίλη, τη Μαρλέν Καρρέρ και τότε του είχε πει, “βάλτη κάπου” κι εκείνος έλεγε “θα δω”. Τελικά είπε ότι έχει έναν ρολάκο, μικρό, ήταν για 2-2 επεισόδια. Ξαφνικά από την 3η μέρα, όταν βγήκα εγώ με το αυτοκίνητο, άκουγα κόρνες και σταματούσε η κυκλοφορία»

«Στη φαντασία μου ο Δαλιανίδης ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού… Τελικά ήταν ένας πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος και μεγαλοαστός. Με λάτρεψε. Εγώ δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα».

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης είχε κάτι που είμαι κι εγώ. Είναι στριμμενάλογο. Είμαι και στριμμένη. Είμαι πιο πολύ στο όχι, παρά στο ναι. Από μικρή έτσι ήμουν. Όλοι λένε “αχ τι καλή”, αλλά όταν με τσιτώσεις έφυγε το τραπέζι», πρόσθεσε.