Νεκτάριος Νικολόπουλος: Αποκαλύπτει πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του Κατερίνα Λάσπα
Ελλάδα

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Αποκαλύπτει πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του Κατερίνα Λάσπα

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Αποκαλύπτει πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του Κατερίνα Λάσπα

Δώδεκα χρόνια γάμου μετρούν φέτος η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του έγγαμου βίου τους. Ο γνωστός επιχειρηματίας που έχει συνδυάσει το όνομά του με το νησί της Μυκόνου και Πρόεδρος του σωματείου BA.RE.CA, μιλά στο Mykonos Post και περιγράφει τη συναρπαστική επαγγελματική διαδρομή από το λιμάνι της Μυκόνου, στην εστίαση, τις δυνατές στιγμές που έζησε στο νησί, αλλά και την γνωριμία με την σύζυγό του, Κατερίνα Λάσπα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 στο νησί των ανέμων, εκεί έγινε η πρόταση γάμου, αλλά και το μυστήριο που ένωσε για πάντα τις ζωές τους, το 2009. Έναν χρόνο μετά ήρθε στη ζωή τους η Σάρα (το 2010) και το 2017 η μικρή Αριάδνη.

«Στη Μύκονο νιώθω πως έχω ζήσει όλη μου τη ζωή. Ανάμεσα σε Πάνορμο, Φτελιά και Άγιο Σώστη. Η Σάρα έκανε τα πρώτα της βήματα και το πρώτο της μπάνιο στην παραλία της Φτελιάς. Όσον αφορά την Κατερίνα, όλα τα σημαντικά που έγιναν ανάμεσά μας, συνέβησαν εκεί. Γνωριστήκαμε στο Solymar και πιο συγκεκριμένα στην παραλία το 2006. Δεν την ήξερα ως παρουσιάστρια, διότι δεν έβλεπα ιδιαίτερα τηλεόραση, αλλά μου άρεσε πολύ σαν γυναίκα και την φλέρταρα. Έτσι έγινε η γνωριμία μας και από τότε κολλήσαμε. Στη Μύκονο της έκανα και πρόταση γάμου, σε μια ψαροταβέρνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Νικολόπουλος.

Ο Νεκτάριος και η Κατερίνα παντρεύτηκαν στον Άγιο Σώστη. Τον Αύγουστο του 2010 γεννήθηκε η Σάρα, ενώ σχεδόν επτά χρόνια μετά, τον Μάιο του 2017 ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, η Ανδριανή. Παρότι στη Μύκονο δραστηριοποιείται πολλά χρόνια, δεν αγόρασε ποτέ δικό του σπίτι. Είναι κάτι που μετανιώνει; «Μετάνιωσα που δεν αγόρασα το μαγαζί της Φτελιάς», αρκείται να πει.

Φωτογραφίες: NDP