Νέο δύσκολο χειρουργείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Τι αποκάλυψε η σύζυγός του
Ελλάδα

Νέο δύσκολο χειρουργείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

Νέο δύσκολο χειρουργείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για τον γνωστό παρουσιαστή

Για ένα ακόμη σοβαρό και ιδιαίτερα κρίσιμο χειρουργείο ετοιμάζεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής που τον Δεκέμβριο του 2017 είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή και νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ετοιμάζεται για μια ακόμη επέμβαση.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα On Time για την επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος».

Η ίδια μιλώντας για τον δύσκολο αγώνα που έχει δώσει τα τελευταία 3,5 χρόνια είπε: «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

Αναφερόμενη στην τωρινή κατάσταση της υγείας του είπε: «Είναι πολλά αυτά που δεν σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δεν σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» και συμπλήρωσε: «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη».