Nicolas Cage: Για πέμπτη φορά γαμπρός ο Χολιγουντιανός σταρ
Κόσμος

Nicolas Cage: Για πέμπτη φορά γαμπρός ο Χολιγουντιανός σταρ

Nicolas Cage: Για πέμπτη φορά γαμπρός ο Χολιγουντιανός σταρ

Γάμος στο Las Vegas με την 26χρονη αγαπημένη του Riko Shibate

Για πέμπτη φορά γαμπρός ντύθηκε ο Nicolas Cage και πριν από λίγες μέρες – στις 16 Φεβρουαρίου- νυμφεύτηκε την 31 χρόνια νεότερη αγαπημένη του Riko Shibate. Ο γάμος έγινε σε μια κλειστή τελετή στο Las Vegas με τον Χολιγουντιανό σταρ να επιβεβαιώνει τώρα τα ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, ο Nicolas Cage επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου αναφέροντας σε δήλωσή του στην Dail Mail: «Ισχύει, είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Wynn Hotel in Las Vegas. Ο Οσκαρικός ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο Tom Ford σμόκιν με μια κίτρινη λεπτομέρεια, ενώ η 26χρονη νύφη επέλεξε ένα χειροποίητο ιαπωνικού τύπου νυφικό – κιμονό.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από ένα χρόνο στην Ιαπωνία και τώρα οι δυο τους επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους με μια σεμνή τελετή, όπου έδωσαν το «παρών» και η τρίτη πρώην σύζυγος του ηθοποιού Alice Kim με τον γιο τους Kal.

https://twitter.com/D_STAR_NEWS/status/1368061337947971586

Αξίζει μάλιστα, να αναφέρουμε πως ο γάμος με την 26χρονη Riko, η οποία πήρε και το επίθετο του Nicolas Cage, ήρθε σε λιγότερο από δυο χρόνια από τον γάμο του ηθοποιού με την Erika Koike, τον Μάρτη του 2019, ο οποίος και ακυρώθηκε τέσσερις μέρες μετά.

Φωτοιγραφία: The Mega agency

Ο 56χρονος ηθοποιός ντύθηκε για πρώτη φορά γαμπρός το 1995 πλάι στην Patricia Arquette με την οποία χώρισε το 2001, ακολούθησε ο γάμος με τη Lisa Marie Presley από το 2002 ως το 2004 και έπειτα με την Alice Kim από το 2004 έως το 2016.