Νίκη Λυμπεράκη: «Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος»
Ελλάδα

Νίκη Λυμπεράκη: «Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος»

Νίκη Λυμπεράκη: «Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος»

Η δημοσιογράφος μίλησε στο «Mega Καλημέρα»

Τη Νίκη Λυμπεράκη υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα», η οποία μίλησε για την απόφαση να κάνει μεταστροφή από τη νομική στη δημοσιογραφία αλλά και τα συναισθήματά της για τη μητρότητα.

«Η νομική σου δίνει ένα ευρύ υπόβαθρο. Πρακτικά μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Γενικά πάω στη ζωή μου να κάνω ό,τι μου αρέσει, ό,τι με μαγνητίζει. Από μικρή έλεγα ότι θέλω να κάνω πράγματα και να είμαι ανοιχτή. Κάπως έτσι ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία» ανέφερε.

Μιλώντας για την εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, η «Μεγάλη Εικόνα», που θα παρουσιάζει στο MEGA τόνισε ότι η φετινή συνταγή είναι μια συνταγή ενημερωτικής ελευθερίας.

«Με τη λογική ότι τρέχουν τα πράγματα, χανόμαστε και λόγω του διαδικτύου, θέλουμε να πιάσουμε θέματα που μας απασχολούν όλους και να ασχοληθούμε με αυτά λίγο καλυτέρα», εξήγησε και σημείωσε ότι η πανδημία και η υπόθεση στα Γλυκά Νερά, είναι από τα θέματα που την άγγιξαν περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Αλλάζοντας θέμα η δημοσιογράφος έθιξε τις δυσκολίες που είχε μέχρι να μείνει έγκυος.

«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δυσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκες. Σαν μαμά δεν ξέρω πως είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες».