Νικόλας Ράπτης: Ρομαντική πρόταση γάμου στο Παρίσι!
Νέα

Νικόλας Ράπτης: Ρομαντική πρόταση γάμου στο Παρίσι!

Νικόλας Ράπτης: Ρομαντική πρόταση γάμου στο Παρίσι!

Το αρκουδάκι στο οποίο τοποθέτησε το δαχτυλίδι

Ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι και μια ρομαντική πρόταση γάμου, ετοίμασε για τη σύντροφό του ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος βρήκιε τον πιο ξεχωριστό τρόπο για να της δώσει το δαχτυλίδι.

«Δεν ήταν τόσο σχεδιασμένο. Απλά με όλα αυτά που γίνονται, είχαμε να ταξιδέψουμε και δυο χρόνια , είχα το δαχτυλίδι και λέω ας το πάρω μαζί μου. Ξέρεις όταν είσαι με κάποιον πολλά χρόνια, εμείς είμαστε μαζί έξι χρόνια, υπάρχει αμηχανία. Εγώ δεν είμαι τόσο γλυκούλης, δεν είμαι πολύ της αγκαλιάς, δεν έκανα κάποια προετοιμασία. Είπα όταν βρω την κατάλληλη στιγμή θα το ρίξω. Το έβαλα σε ένα κουκλάκι, σε μία Minnie Mouse, γονάτισα κανονικά, ήταν κάτι Γάλλοι χειροκροτούσαν και μετά είχαμε κάτσει αμήχανοι σε ένα παγκάκι και προσπαθούσαμε να συνέλθουμε», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Στην αρχή δεν κατάλαβε ότι πάνω στο κουκλάκι ήταν το δαχτυλίδι, γιατί απορούσε που το κράταγα και δεν το έβαζα μέσα στην τσάντα ενώ έβρεχε. Έκανα τη δεύτερη μέρα την πρόταση να τελειώνω, να μου φύγει το άγχος, να φάω με την ησυχία μου».