Νικολέττα Ράλλη: Ξέσπασε για την υπόθεση της Πάτρας – «Φτάνει! Σκάστε!»
Ελλάδα

Νικολέττα Ράλλη: Ξέσπασε για την υπόθεση της Πάτρας – «Φτάνει! Σκάστε!»

Νικολέττα Ράλλη: Ξέσπασε για την υπόθεση της Πάτρας – «Φτάνει! Σκάστε!»

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε δημόσια

Θέση για την υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα και δεν είναι άλλη από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, πήρε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μέσα από μηνύματά της στο Instagram, εξέφρασε την αγανάκτησή της με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των παιδιών.

Η παρουσιάστρια τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να βρουν δικαίωση αυτές οι αδικοχαμένες ψυχές και εξέφρασε τη θλίψη για τα όσα συμβαίνουν στις εκπομπές, επιβεβαιώνοντας έμμεσα το τέλος της εκπομπής της στο OPEN.

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες; Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@στηκα. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚΑΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει. Γιατί αλλιώς θα έσκαγα εγώ αν δε τα έλεγα» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.