Νίκος Γεωργιάδης: «Ένας άδικος χαμός»
Νέα

Νίκος Γεωργιάδης: «Ένας άδικος χαμός»

Νίκος Γεωργιάδης: «Ένας άδικος χαμός»

Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! αποχαιρετά τον Βασίλη Μπουζιώτη και φέρνει τηλεοπτικά νέα

Στη θλίψη βύθισε τον δημοσιογραφικό – και όχι μόνο – κόσμο ο θάνατος του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, νοσηλευόταν εδώ και δύο μήνες στο Ιατρικό Κέντρο όπου αρχικά μπήκε για οξεία παγκρεατίτιδα – γεγονός που ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο Facebook.

Το δικό του «αντίο» στον συνάδελφο που έφυγε νωρίς έστειλε και ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα απ΄το τελευταίο του μπλογκ στο okmag.gr.

«Ένας συνάδελφος που αγαπούσε πολύ το θέατρο έφυγε άδικα από τη ζωή, πολύ νέος, μία μέρα πριν από τα γενέθλιά του. Είπαν για ιατρικό λάθος, αλλά δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ, πέρασε τους δύο τελευταίους μήνες μέσα στο νοσοκομείο. Ο Βασίλης ήταν παλιάς κοπής δημοσιογράγος, ταγμένος στη δουλειά του και το ρεπορτάζ. «Μην τα παίρνεις όλα τόσο βαριά» του είχα πει μία φορά στο τηλέφωνο. Η ζωή είναι εκεί έξω, όχι μέσα στο πληκτορολόγιο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε πολλές οι δημοσιογράφοι, ζούμε για να δουλεύουμε -και όχι το αντίστροφο- γι’ αυτό μάλλον είναι ένας από τους κλάδους με τους περισσότερους πρόωρους θανάτους».

Αλλάζοντας κλίμα ο Νίκος Γεωργιάδης έφερε πλούσια ανταπόκριση από τα τηλεοπτικά δρώμενα, που θα μας απασχολήσουν από την ερχόμενη σεζόν.

«Και δεύτερη καθημερινή (ατιτλοφόρητη προς το παρόν) σειρά ετοιμάζει το Open, αυτή τη φορά με την υπογραφή- εγγύηση της Άννας Αδριανού ώστε να δίνει καλύτερο lead in στο κεντρικό δελτίο της Πόπης Τσαπανίδου, αφού στη ζώνη των 9, έχει κλειδώσει η κωμική σειρά με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Μετά τις άκαρπες συζητήσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου με την εταιρεία παραγωγής (η συμφωνία χάλασε στα οικονομικά), ο 43χρονος ηθοποιός επέστρεψε στην Καλιφόρνια και τη θέση του πήρε ο Ορέστης Τζιόβας. Για τους άλλους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους «έκλεισαν» η ταλαντούχα Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η Υρώ Λούπη. Τα γυρίσματα ξεκινούν αμέσως μετά τον 15Αύγουστο στην Κύπρο».

Διαβάστε ολόκληρο το μπλογκ εδώ.