Νίκος Γεωργιάδης: «Επιστροφές και ανατροπές»
Nikopolis Blog

Νίκος Γεωργιάδης: «Επιστροφές και ανατροπές»

Νίκος Γεωργιάδης: «Επιστροφές και ανατροπές»

Πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ από τον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!

Πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ έφερε ο Νίκος Γεωργιάδης και πάλι μέσα από το μπλογκ του στο okmag.gr.

Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! δεν παρέλειψε να περάσει από «κόσκινο» και την ελληνική showbiz και να κάνει ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Είδατε το τρέιλερ της Ιωάννας Μαλέσκου; Με σεναριακή προσέγγιση που θα ταίριαζε πιο πολύ σε ένα πρόσωπο καθιερωμένο με φανατικό κοινό (όπως η Μενεγάκη), σίγουρα δεν κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά προβλημάτισε -εκτός αν το θέμα είναι απλά να βγαίνει όμορφη η παρουσιάστρια. Το φιλόδοξο project «Μαλέσκου» από την πρώτη στιγμή είχε τα θέματά του, τα οποία από ότι μου λένε συνεχίζονται, αφού υπάρχουν φωνές στο κανάλι που δεν είναι και πολύ υπέρ της.

Αν και οι ανταγωνιστές δείχνουν να μη το φοβούνται καθόλου, εκεί στο Star για κάποιον δικό τους λόγο έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο νέο δίδυμο της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Εξάλλου θα έχουν αποκλειστικό υλικό από το GNTM (χωρίς Καγιά) και το DWTS (με Καγιά).

Το πρώτο βέβαια δεν βοήθησε πέρσι το δίδυμο Καραβάτου – Κατσούλη και η ίδια αύριο στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στο ΟΚ!, εξηγεί τι δεν πήγε καλά την περασμένη σεζόν και κυρίως γιατί αποχώρησε πικραμένη από το κανάλι της Κηφισιάς. Φυσικά μιλάει πρώτη φορά ΚΑΙ για το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και για το νέο της βήμα στο Mega.

Όσο για το DWTS, θα έχει γεύση και από Master Chef και από GNTM. Το Star προτιμάει να αξιοποιήσει τα πρόσωπα που «έχτισε» τηλεοπτικά τις περασμένες σεζόν.

Θυμάστε τη μυκονιάτικη επανασύνδεση Ηλιάνας- Snik; Μάλλον εκεί θα μείνει, μου λένε…».

Διαβάστε ολόκληρο το μπλογκ στο okmag.gr.