Νίκος Κοκλώνης: Από τη Μύκονο, απευθείας στην Ίμπιζα!
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Από τη Μύκονο, απευθείας στην Ίμπιζα!

Νίκος Κοκλώνης: Από τη Μύκονο, απευθείας στην Ίμπιζα!

Ο Ceo της Barking Well απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές

Μακριά από την Αθήνα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος γεμίζει μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική, παραγωγική, αλλά και κουραστική.

Ο Ceo της Barking Well προετοιμάζεται ψυχολογικά και σωματικά για τα δύο project που αναμένεται να παρουσιάσει, το ένα, το γνωστό και αγαπημένο J2US, αυτή τη φορά όμως σε version All Star, αλλά και τον νέο μουσικό διαγωνισμό, All Together Now.

Για αυτό για τον Νίκο Κοκλώνη, αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική, έτσι ώστε να ξεκουραστεί και να επιστρέψει στη βάση του έτοιμος να κάνει ξανά τη μεγάλη διαφορά στην τηλεόραση, τόσο με τις εκπομπές του, όσο και με τις παραγωγές του.

Ο Νίκος Κοκλώνης, τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στη Μύκονο, εκεί όπου φιλοξενούσε στο σπίτι του τις κολλητές του, Πηγή Δεβετζή και Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης διασκέδασε στη συναυλία της Άννας Βίσση, ωστόσο το πρωί, είχε κανονίσει ταξίδι – αστραπή.

Από το νησί των ανέμων, ο Νίκος βρέθηκε σε ένα άλλο νησί! Στην Ίμπιζα! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ένα story που έκανε στο Instagram.

Φωτογραφία στον λογαριασμό της ανέβασε και η Πηγή Δεβετζή, η οποία φαίνεται ότι τον ακολούθησε στο νησί της Ισπανίας.