Νίκος Κοκλώνης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να με φιμώσει ο οποιοσδήποτε»
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να με φιμώσει ο οποιοσδήποτε»

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να με φιμώσει ο οποιοσδήποτε»

Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον εκβιασμό που δέχτηκε από την Τέτα Καμπουρέλη

Καταγγελία για εκβιασμό στην Τέτα Καμπουρέλη έκανε ο εκδότης του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Κοκλώνης. Η γνωστή αισθητικός του ζήτησε να της καταθέσει σε λογαριασμό το ποσό των 50.000 για να επιτρέψει να δημοσιευθούν στο τεύχος φωτογραφίες της με αφορμή το θέμα για το ριφιφί στο Ψυχικό, για το οποίο προφυλακίστηκε ο σύζυγός της. Μιλώντας στην εκπομπή Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στο περιοδικό και ξεκαθάρισε: «Όσο έχω στην κατοχή μου το περιοδικό ΟΚ! δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια και να με φιμώσει όχι η Τέτα Καμπουρέλη, ο οποιοσδήποτε».

«Εμείς όπως κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να βγάλουμε εξώφυλλα – από την εποχή που ανέλαβα εγώ την έκδοση του περιοδικού ΟΚ!- τα οποία να έχουν επικαιρότητα, να ενδιαφέρουν τον κόσμο και να λένε την αλήθεια. Στο meeting που κάναμε για το περιοδικό αποφασίσαμε ότι αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το θέμα της Τέτας και όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί με τον σύζυγό της.

Η Τέτα έγραφε κάποιες φορές στο περιοδικό ΟΚ! όσο ήταν στην ιδιοκτησία του ANT1 και αργότερα δυο φορές για εμάς, οπότε είχε μια άμεση επαφή με τον διευθυντή του περιοδικού Νίκο Γεωργιάδη. Είχε κάνει μια συνέντευξη, όχι μόνο φωτογράφιση και μια φωτογράφιση παλαιότερα- που δεν παίξαμε τη συνέντευξη στο περιοδικό. Δεν έτυχε να είναι στις πρώτες προτεραιότητες. Μόλις προέκυψε το θέμα αποφασίσαμε να πάρουμε δηλώσεις της Τέτας και να το συνοδεύσουμε με το δικαστικό ρεπορτάζ. Αυτό κι έγινε. Στο εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί το Σάββατο ασχολούμαστε με την υπόθεση της Τέτας Καμπουρέλη και όλο αυτό», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Και περιέγραψε το χρονικό της υπόθεσης: «Χθες το πρωί, στις 7 :45 βλέπω γύρω στις 5 αναπάντητες από το κινητό της Τέτας Καμπουρέλη. Μόλις ξύπνησα με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης και μου λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα, ότι μας απειλεί η Τέτα, ζητά 50.000 ευρώ, πρέπει να τα έχει ως τη 1 το μεσημέρι αλλιώς θα έρθει με τα κανάλια έξω από γραφεία. Λέω “πού θα έρθει με τα κανάλια στο κανάλι; Είναι αστείο. Δεν είναι απειλή αυτό. Άστη θα έχει εκνευριστεί, εμείς την αλήθεια λέμε, δεν παίρνουμε θέση. Είμαστε πάντα αντικειμενικοί.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως είχε σκοπό να καλέσει την Τέτα Καμπουρέλη και να της πει ότι δεν πρόκειται να την ενοχλήσουν και τότε δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό του: «Μου στέλνει ένα μήνυμα με έναν αριθμό λογαριασμού. Της λέω “τι είναι αυτό;” και μου απαντά “έχω μιλήσει με συνεργάτες σου”».

Και αφού έγινε αναφορά στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο εκδότης του ΟΚ! με την Τέτα Καμπουρέλη, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Η κυρία Καμπουρέλη θεώρησε πως αυτή η αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει πρέπει να εξαργυρωθεί σε χρήματα. Απ’ ό,τι μου έχουν μεταφέρει είχε μία πρόταση από άλλο περιοδικό -όχι για αυτό το ποσό, αποκλείεται – και όταν βγάλαμε εμείς το ρεπορτάζ μας, θεώρησε πως επειδή ο Κοκλώνης σε εισαγωγικά ακούγεται ότι δίνει μεγάλα ποσά θα πάρω 50.000 ευρώ, αλλιώς εκβιαστικά θα έρθω και θα σου δημιουργήσω πρόβλημα. Τι πρόβλημα δεν καταλαβαίνω.

Όσο έχω στην κατοχή μου το περιοδικό ΟΚ! δεν υπάρχει περίπτωση να μην πω την αλήθεια και να με φιμώσει όχι η Τέτα Καμπουρέλη, ο οποιοσδήποτε».

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε ότι η Τέτα έστειλε ένα μήνυμα και του είπε ότι «την έχει προσβάλλει το σποτ του περιοδικού» και ότι δεν θέλει να φανεί πως έχει δώσει συνέντευξη.

https://streamable.com/oli7lv

Ακόμη, για το θέμα μίλησε στην εκπομπή και η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ! Σόνια Καζόνι αναφέροντας ότι στο περιοδικό φιλοξενείτε ένα ρεπορτάζ για την υπόθεση και όχι συνέντευξη της Τέτας Καμπουρέλη.

https://streamable.com/oyv9ny