Νίκος Κοκλώνης: Έρχεται την επόμενη σεζόν με δύο τηλεοπτικές σειρές και «βάζει πλώρη» και για Netflix! Όλες οι πληροφορίες
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Έρχεται την επόμενη σεζόν με δύο τηλεοπτικές σειρές και «βάζει πλώρη» και για Netflix! Όλες οι πληροφορίες

Νίκος Κοκλώνης: Έρχεται την επόμενη σεζόν με δύο τηλεοπτικές σειρές και «βάζει πλώρη» και για Netflix! Όλες οι πληροφορίες

Το «πλήρωμα του χρόνου» έφτασε και η Barking Well Media ρίχνεται στη μυθοπλασία!

Και αφού κατέκτησε τις τηλεοπτικές παραγωγές με φαντασμαγορικά σόου και εκπομπές που πάνε «σφαίρα» στην τηλεθέαση, ο Νίκος Κοκλώνης βάζει «πλώρη» για τα «χωράφια» της μυθοπλασίας.

Εδώ και καιρό είχε άλλωστε δηλώσει πως ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών και ότι είναι ένα project το οποίο επεξεργάζεται χωρίς βιασύνη, με προσεκτικά βήματα που εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παραγωγός και ιδιοκτήτης της Barking Well Media στη Διονυσία Ζαπατίνα και το podcast του Gossip Tv από τη νέα σεζόν θα «χτυπήσει» με δύο τηλεοπτικές σειρές!

«Η μυθοπλασία ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για εμένα, γιατί ήθελα να λανσαριστεί η Barking Well Media με μία πολύ καλή μυθοπλασία. Το πολύ καλό δεν σημαίνει ο΄τι θα έχει πολύ μεγάλα νούμερα, γιατί η τηλεόραση έχει έναν πολύ περίεργο σκέψης. Ο τηλεθεατής επιλέγει με βάση το περιεχόμενο και όχι την ποιότητα. Εγώ θέλω το λανσάρισμά μου να γίνει με βάση την ποιότητα. Θα βγούμε τη νέα σεζόν με δύο σειρές.

Μία καθημερινή και μία μία φορά την εβδομάδα. Η μία είναι κωμωδία και η άλλη σαν sitcom» ανέφερε ο πολυπράγμων και αεικίνητος Νίκος Κοκλώνης.

Μην ξεχνάμε, όμως, και το Just The 2 Of Us που επιστρέφει και αυτό τη σεζόν 2022-2023 πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Απαντώντας στα σενάρια που θέλουν να αλλάζει κριτική επιτροπή του σόου ο CEO της Barking Well δήλωσε:

«Εγώ έχω δεθεί με αυτή την κριτική επιτροπή, τους θεωρώ φίλους, οικογένειά μου, είναι το πάρτι μας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα κανάλι που αποφασίζει. Μέχρι τώρα δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Αν αυτό αλλάξει τις επόμενες ημέρες, θα το συζητήσομε. Το Just θα παίξει τη σεζόν 22-23, άρα είτε παίξει στο πρώτο μισό είτε στο δεύτερο θα πρέπει να το ετοιμάσουμε τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικα.

Και όποιος νομίζει ότι το «ταβάνι» φτάνει ως εκεί για τον Νίκο Κοκλώνη, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει καθώς στους στόχους του είναι να κάνει παραγωγές και για το Netflix!

«Επειδή έχω επαφές με τη Netflix, θεωρώ ότι είμαι από τους Έλληνες παραγωγούς που έχουν πρόσβαση. Σκέφτομαι κάτι σε μίνι σειρά» δήλωσε.

Ακούστε ολόκληρο το podcast εδώ.