Νίκος Κοκλώνης: Έτσι πέρασα τον κορονοϊό – Τι είπε για το «δίδυμο» Βίσση – Βανδή
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Έτσι πέρασα τον κορονοϊό – Τι είπε για το «δίδυμο» Βίσση – Βανδή

Νίκος Κοκλώνης: Έτσι πέρασα τον κορονοϊό – Τι είπε για το «δίδυμο» Βίσση – Βανδή

Ο παρουσιαστής σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι νόσησε

Αναδρομή στο παρελθόν και στην εποχή που από την κορυφή βρέθηκε στο μηδέν έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την ζωή του στη Νέα Υόρκη, τον αγαπημένο του φίλο Τρύφωνα Σαμαρά, την συνεύρεση Βίσσης – Βανδή αλλά και τον κορονοϊό, τον οποίο πέρασε λίγο μετά το ξεκίνημα του J2US.

«Όταν θυμάμαι τον κολλητό μου τον Αντώνη, είναι τόσες πολλές οι στιγμές και τόσο άδικο που έφυγε τόσο νωρίς, οπότε με πονάει ακόμα. Επίσης η πτώση μου από την Airfast και τη προσπάθειά μου να πατήσω ξανά στα πόδια μου είναι κάτι το οποίο με αγγίζει», είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» και συνέχισε:

«Ξεκίνησα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή και αυτή από σπόντα. Ο Νίκος είναι αυθεντικός, μου αρέσει να τσαλακώνομαι, μου αρέσουν τα ανατρεπτικά πράγματα και το άσπρο και το μαύρο. Πολύ αδύνατος ή πολύ παχύς, χαρούμενος ή πολύ λυπημένος, ερωτευμένος φουλ ή δεν ενδιαφέρομαι καθόλου. Μεγάλωσα στην Πειραϊκή, αγαπώ πολύ τον Πειραιά. Είμαστε 4 αδέρφια, έχω δύο αδερφές και έναν αδερφό και εγώ είμαι ο μικρότερος. Ο μεγάλος μου αδερφός με περνάει 14 χρόνια, δεν ασχολούνται με τίποτα από όλα αυτά. Οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι, τρώνε και το μόνο που σκέφτονται είναι τι θα μαγειρέψουν. Υπήρχαν μέρες που πάλευαν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ηλεκτρικό, οπότε όταν ήρθαν τα άσχημα στη ζωή μου, επιβίωσα. Δεν μου έλειπαν τα λεφτά γιατί είχα μάθει να ζω χωρίς αυτά».

Ο Νίκος Κοκλώνης με τον επιχειρηματικό κολοσσό που είχε χτίσει είχε τζίρο καθημερινά 5 εκατ. ευρώ. «Δεν ήμουν ευτυχισμένος. Αυτά που κάνω τώρα περνάω καλά. Τότε ήμουν ερωτευμένος οπότε σε ένα ταξίδι μου από την Αθήνα στο Βερολίνο, γιατί ο έρωτας ήταν εκεί, λέω τι να κάνω για να βρω μια αφορμή να πηγαινοέρχομαι, είπα να κάνω ένα ταξιδιωτικό και κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα.  Άνοιξα τουριστικό γραφείο κανονικό και στο ίντερνετ. Κεφάλαιο βρήκα από έναν τοκογλύφο που πήρα κάτι λεφτά και δεν μπορούσα να τα γυρίσω και πίσω. Έλεγα δεν πρέπει να αποτύχω, πρέπει να βρω την άκρη. Ταξιδεύω στο Βερολίνο και γνωρίζω έναν Γερμανό ο οποίος τυχαίνει να είναι από τους πιο πλούσιους πλέον, που είχε μια εταιρία με προσφορές, δεν υπήρχε στην Ελλάδα τότε. Μου λέει θα σε βοηθήσω, μπορείς να μου δώσεις πιο φθηνά εισιτήρια. Με πολύ δυσκολία τα κατάφερα και μέσα σε 7 μήνες πούλησα 700.000 αεροπορικά εισιτήρια.

Ήταν η αρχή για να κατακτήσω τον κόσμο των ταξιδίων. Ο ίδιος Νίκος ήμουν όταν έβγαζα 5 εκατ. τη μέρα, έτρωγα πατατάκια στο σπίτι. Τότε έμενα στη Νέα Υόρκη. Είχα τότε 5 εκατ. ευρώ και νόμιζα ότι ήταν 5 δισ. ευρώ. Εκεί δεν έφταναν ούτε για ένα μήνα. Ξεκίνησα από εκεί και την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber. Κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου βρίσκεται εκείνος, πάω με ένα εισιτήριο που είναι χωρίς επιστροφή για να φύγει από την Αμερική και έτσι έγινα γνωστός. Η εταιρεία απογειώθηκε».

«Λέγανε έχουμε λεφτά πάμε καλά αλλά δεν τα έπιασα ποτέ. Δούλευα τόσες πολλές ώρες που δεν είχα χρόνο για μένα. Πήρα ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, κάτι ρολόγια, τα πούλησα όλα για να πληρώσω το προσωπικό, στο τέλος με έβρισε και το προσωπικό. Πήγε λάθος η εμπειρία μου, ήμουν 29 και δεν διαχειρίστηκα καλά την εταιρεία. Δέχτηκα επίθεση, γιατί αυτό έγινε από ανταγωνιστές. Έπρεπε να κάνω πίσω. Με φάγανε. Πήγαν να με εξαγοράσουν και είπα όχι. Ήταν λάθος μου» εξομολογήθηκε και μίλησε για την επόμενη μέρα όταν έπρεπε να γυρίσει στην Ελλάδα.

«Πώς θα γυρίσω, θα είμαι ο looser της υπόθεσης. Μήπως να πλένω πιάτα στην Αστόρια; Έπρεπε να πληρώσω 1,5 εκατ. τη βδομάδα, ήταν οι μισθοί των υπαλλήλων. Οπότε πήρα έναν ανταγωνιστή του είπα δέχομαι και μου είπε ότι είχαν αλλάξει οι όροι. Μετά από έξι μήνες έσωσα λίγο την κατάσταση, την πάτησα μετά με κάτι Κινέζους, πάει η Airfast και βρίσκομαι στο μηδέν».

«Δεν είχα χρήματα ούτε για εισιτήριο λεωφορείου. Δεν ζητάω βοήθεια ποτέ από κανέναν. Στα δύσκολα με πήρε ο Τρύφωνας και μου λέει έχω μαζέψει ένα ποσό πάρτο. Του είπα όχι αν θέλω βοήθεια θα ανοίξουμε πολλά κομμωτήρια», είπε για τη σχέση του με τον γνωστό κομμωτή και πολύ φίλο του που γνώρισε επί Airfast.

Η πρώτη του δουλειά ήταν σε γνωστό φούρνο, όπου είχε σηκωθεί στις 6 το πρωί για να φτιάξει ζυμάρι. Τη δεύτερη μέρα δέχτηκε να παίρνει χαρτζιλίκι από τον πατέρα του.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την απώλεια του κολλητού του φίλου. «Με πήρε τηλέφωνο η φίλη μας η Άννα και μου λέει ο Αντώνης σκοτώθηκε. Λέω δεν υπάρχει περίπτωση αυτό που λες. Δεν το κατάλαβα αλλά όταν μπήκα μέσα στην εκκλησία και ήταν η μάνα του και είπε Αντώνη μου σήκω ήρθε ο Νίκος να σε δει, δεν θυμάμαι τίποτα, λιποθύμησα. Δεν θυμόμουν καν που ήταν το μνήμα».

Ο παρουσιαστής είχε πάρα πολλούς φίλους και πριν από την εταιρεία, και τον πούλησαν σχεδόν όλοι, όπως είπε.

Στις σχέσεις του δηλώνει συντηρητικός. «Δεν ξεκολλάω εύκολα, είμαι μονογαμικός. Δίνομαι στον σύντροφό μου, αλλά άμα τσακωθώ ή χωρίσω δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα», δηλώνει.

Το story Βίσση – Βανδή

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ο άνθρωπος που έφερε στην ίδια σκηνή την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

«Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα αλλά δεν υπάρχει πια», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της συνεύρεσης των δύο τραγουδιστριών.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μία έλεγε ότι η άλλη δεν ήθελε να βρεθούν μαζί στη σκηνή. «Μου αρέσει να φέρνω κοντά τους ανθρώπους και θα προσπαθήσω και με άλλους. Με τον Αντρέα Μικρούτσικο θα συνεργαστούμε».

Ο παρουσιαστής έχει υπάρξει 176 κιλά όταν πέθανε ο κολλητός του. «Έχασα τα κιλά σε 7 μήνες» τόνισε.

Το ισχαιμικό επεισόδιο και ο κορωνοϊός

Ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στην εντατική και γλίτωσε στο παρά πέντε, ενώ κατά τη διάρκεια του J2US κόλλησε κορονοϊό.

«Δούλευα 16-17 ώρες. Πάω στο πλατό λιποθυμάω, σπάω τη μύτη μου δεν το καταλαβαίνω, κοιμάμαι μια ώρα και λέω δεν μπορώ να το κάνω το γύρισμα. Είχα καλέσει τον Λευτέρη Πανταζή και ήταν αγένεια να μην πάω. Έκανα 12 ώρες γύρισμα, δεν καταλάβαινα τίποτα και είχα ασπρίσει. Πάω στο Υγεία και μου λένε φάε μια σοκολάτα. Μου λένε οι γιατροί μπαίνεις για αιμοκάθαρση μπαίνεις εντατική. Λέω είστε τρελοί εγώ είμαι μια χαρά. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, στο τσακ τη γλίτωσα», ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Νίκος Κοκλώνης παραδέχτηκε ότι πέρασε κορονοϊό. «Ξεκινάμε το 2ο J2US, κάνουμε τα πρώτα 3 επεισόδια κι έχουμε κρούσματα. Σάββατο τελειώνει το Just, Κυριακή πάω για ένα καφέ και νιώθω σαν να έχω κρυώσει.  Κάνω τεστ τη Δευτέρα, αρνητικός εγώ, κάνουν τεστ όλοι και έχουμε 12 κρούσματα. Αρχίζει να με πονάει η μέση μου, κάνω μοριακό βγαίνει θετικό. Δεν έχω γεύση και οσμή. Θυμάμαι έπαιρνα το ταμπάσκο το έριχνα στο στόμα μου και δεν καταλάβαινα τίποτα».

https://www.youtube.com/watch?v=Q09WusL5eZs