Νίκος Κοκλώνης για Καμπουρέλη: «Δεν θα συνεχιστεί η διένεξη από τη δική μου μεριά»
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης για Καμπουρέλη: «Δεν θα συνεχιστεί η διένεξη από τη δική μου μεριά»

Νίκος Κοκλώνης για Καμπουρέλη: «Δεν θα συνεχιστεί η διένεξη από τη δική μου μεριά»

«Έχω να πω πολλά, αν πρέπει να αμυνθώ», είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την απόφασή του να μην προχωρήσει σε μήνυση μετά την καταγγελία που έκανε στην Τέτα Καμπουρέλη, έπειτα από απάιτησή της να της δώσει 50.000 ευρώ για μια συνέντευξη και φωτογράφιση στο περιοδικό ΟΚ!, αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Νίκος Κοκλώνης. Ο εκδότης και παραγωγός, μάλιστα μίλησε και για τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και το Survivor.

«Αν ήταν στον Alpha το Fame Story, η Ναταλία ξέρει πολύ καλά να κάνει την παρουσίαση. Διευθυντής της σχολής θα ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ κριτές θα ήταν άνθρωποι που έχουν περάσει από το Fame Story», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε: «Θα έρθουν πολλά μουσικά τηλεοπτικά προϊόντα από Σεπτέμβριο και δεν ξέρω πού θα χωρέσει το Fame Story γιατί είναι για πέντε επεισόδια την εβδομάδα. Η μυθοπλασία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πολλά κανάλια, αλλά και τα μουσικά σόου και είναι σημαντικό να δούμε πώς θα πάνε και πώς θα εξελιχθούν».

Αναφερόμενος στα τηλεοπτικά του σχέδια είπε: «Με το Mega έχω μια πολύ καλή συνεργασία που θα δώσει βάρος στη μυθοπλασία και θα κάνει ψυχαγωγικές εκπομπές και θα έχει και μουσικό σόου» και συμπλήρωσε μιλώντας για το J2US: «Θέλω να κάνω το J2US όπου είναι τηλεοπτική οικογένεια, όπως είστε εσείς».

Ενώ, σχολίασε και το Survivor: «Εγώ δεν βλέπω ριάλιτι, αλλά βλέπω Survivor γιατί είναι ο Τριαντάφυλλος μέσα. Είναι παραπονιάρης, αλλά δεν μου άρεσε όταν δεν του έδωσαν φαγητό να φάει. Δεν είναι κακό παιδί, είναι απλώς παραπονιάρης».

Το παρασκήνιο της συνέντευξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο ΟΚ!

Έπειτα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για το περιοδικό ΟΚ! και τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτό: «Όταν πήρα το περιοδικό ΟΚ! ήθελα να φύγω από το κομμάτι του gossip – φωτορεπορτάζ. Έγιναν πολλά τηλεφωνικά meetings και με εμπιστεύτηκαν. Είπα ότι θα πιάνω κοινωνικά θέματα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα».

Ενώ, για τη συγκλονιστική συνέντευξη με την Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι είπε: «Η Σόνια Καζόνι με τον Νίκο Γεωργιάδη -που είναι επαγγελματίες του χώρου- μίλησαν με τον δικηγόρο της Ιωάννας και έπειτα με την ίδια. Στη φωτογράφιση δεν πήγα από λεπτότητα, επειδή πολλοί ήθελαν να τη δουν» και συνέχισε: «Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που δίνει δύναμη σε όλους μας».

Τέλος στη διένεξη με την Τέτα Καμπουρέλη

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε και στη διένεξη με την Τέτα Καμπουρέλη, μετά την απαίτηση να της δώσει 50.000 ευρώ για φωτογράφιση στο περιοδικό ΟΚ!.

Ο εκδότης του περιοδικού παραδέχτηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε μήνυση κατά της αισθητικού, καθώς δεν επιθυμεί να συνεχιστεί αυτή η υπόθεση.

«Δεν θα συνεχιστεί η διένεξη από τη δική μου τη μεριά. Εγώ ενοχλήθηκα και δεν θα έκανα τίποτα, αν ήμουν εγώ. Αλλά επειδή είχε επικοινωνία με δύο άλλα στελέχη της εταιρίας, ήθελα να τους προστατέψω όσο είναι δυνατόν από τις απειλές. Έγινε καταγγελία και δεν θα κάνω τίποτα άλλο. Εκτός αν πρέπει να αμυνθώ που έχω να πω πολλά τότε» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Και πρόσθεσε για την αισθητικό: «Θεώρησε ότι έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό λόγω της δημοσιότητας που έχει γύρω από το όνομά της. Κανείς δεν μπορεί να φιμώσει κανέναν. Εγώ θα είμαι εδώ, αν θελήσει βοήθεια. Δεν έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο».

https://streamable.com/zmijun