Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για τον 4ο κριτή – «Είναι τρεις, θα αποφασίσω στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για τον 4ο κριτή – «Είναι τρεις, θα αποφασίσω στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου»

Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για τον 4ο κριτή – «Είναι τρεις, θα αποφασίσω στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου»

Όσα είπε λίγο πριν από την πρεμιέρα του J2US

Το Σάββατο, στις 20:00 στον Alpha, ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US είναι έτοιμοι για το πρώτο φαντασμαγορικό πάρτι της φετινής σεζόν!

Τα δεδομένα φέτος αλλάζουν, καθώς η παραγωγή έχει ετοιμάσει τεράστιες εκπλήξεις για τις μεγάλες βραδιές που θα διασκεδάσουνη το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη λίγο πριν από την πρεμιέρα.

«Μου έλειψε τόσο πολύ το πρότζεκτ και το πάρτι, γιατί για εμένα πάρτι είναι! Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Τεχνολογικά, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, χρησιμοποιούμε virtual reality ζωντανά», εξήγησε ο Ceo της Barking Well και συνέχισε για το τι κάνει πριν ανέβει στη σκηνή: «Λάνω τον σταυρό μου και παίρνω και δύο παυσίπονα για να μη με ματιάσουν. Έχω 5-6 άτομα να με ξεματιάζουν».

«Όταν βγήκα για πρώτη φορά στο It’s Show Time, κάποια έλεγαν “κοίτα το αγγούρι” κλπ. Φαντάσου ένα νέο παιδί όταν το κράζουν, πόσο άσχημα νιώθει. Έχω νιώσει πολύ bullying. Έλεγα δεν θέλω να κάνω ξανά εκπομπή. Τα διάβαζα όλα τα σχόλια και απαντούσα σε όλα. Τους έγραφα “βοηθήστε με να γίνω καλύτερος”. Έχω κάτσει 7,5 ώρες στο κινητό να απαντάω σε tweets».

Αναφορικά με τον  4ο κριτή έκπληξη, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε: «Ξέρουμε όλοι ότι είναι τρία τα άτομα. Τον 4ο κριτή θα τον αποφασίσω στο καμαρίνι μου το Σάββτο στη 1 το μεσημέρι. Είναι 3 οι πιθανοί κριτές, οι υπόλοιποι θα είναι guest. Θέλω να δω τι χημεία θα έχουμε ως ομάδας».

Για την Κατερίνα Καινούργιου: «Την αγαπώ, είναι σαν αδερφή μου. Είμαστε ίδιοι. Είναι ένα μωρό και αυτό το μωρό έχει τόσο καλή καρδιά που δεν μπορώ να του κρατήσω κακία. Μπορεί να τσακωνόμαστε 7 φορές τη μέρα, αλλά είναι τόσο καλή που δεν μπορώ να της κρατήσω κακία».

Για την Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν ήθελε την εκπομπή άλλο το Mega, η Κατερίνα είχε συμβόλαιο με το κανάλι, οπότε δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί».

Για τα νούμερα τηλεθέασης: «Την Κυριακή δεν θα κοιμηθώ μέχρι να βγουν τα νούμερα».