Νίκος Κοκλώνης: Η αποστομωτική απάντησή του για τον ανταγωνισμό στην πρεμιέρα του J2US – «Τι νόημα έχει να παίζεις μόνος σου μπάλα;»
Just the 2 of us

Νίκος Κοκλώνης: Η αποστομωτική απάντησή του για τον ανταγωνισμό στην πρεμιέρα του J2US – «Τι νόημα έχει να παίζεις μόνος σου μπάλα;»

Νίκος Κοκλώνης: Η αποστομωτική απάντησή του για τον ανταγωνισμό στην πρεμιέρα του J2US – «Τι νόημα έχει να παίζεις μόνος σου μπάλα;»

Όσα είπε στο περιοδικό Τηλέραμα

Στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδρίτσανο μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του J2US, το Σάββατο στις  20.00 και έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για άλλη μια φορά να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και τα Σαββατόβραδα.

Θα βρεθείτε και πάλι απέναντι από τη Ρούλα Κορομηλά. Σας τρομάζει ο ανταγωνισμός;

Το Just παίζει απέναντι από άλλους 5 ιδιωτικούς σταθμούς και από τα κρατικά κανάλια και ο συναγωνισμός είναι το πιο ωραίο πράγμα. Τι νόημα έχει να παίζεις μόνος σου μπάλα; Όσο για τη Ρούλα Κορομηλά, για μένα είναι η πρώτη διδάξασα, έκανε το Ciao AΝΤ1 πριν από 30 χρόνια! Η Ρούλα είναι “ιστορία” της ελληνικής τηλεόρασης, δεν είναι “απέναντι”.

Σας βλέπουμε πια με άλλη άνεση απέναντι στον τηλεοπτικό φακό. Αισθάνεστε κι εσείς πιο σίγουρος για τον εαυτό σας;

Σίγουρα νιώθω μεγαλύτερη άνεση από το πρώτο καλησπέρα που είχα πει στο Celebrity Travel! Εκείνο το πρώτο intro πρέπει να το είχαμε γυρίσει με τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη 20 φορές! Το θυμάμαι σαν χθες, αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να έχει περάσει ένας αιώνας! Έχω κάνει 4 κύκλους J2US, ξεκινά ο 5ος σε λίγες μέρες και νιώθω ότι με τους τηλεθεατές πλέον γνωριζόμαστε. Με τους φίλους σου είσαι πάντα πιο χαλαρός, κάνεις πλάκα, ανοίγεσαι. Για μένα το Just είναι “το πάρτι μας”, και οι τηλεθεατές, που με τόσο μεγάλη χαρά και τόσο δυνατή συμμετοχή περνούν μαζί μας τα σαββατόβραδά τους, είναι οι φίλοι που συντονίζονται για να περάσουμε μαζί ακόμα μία ξεχωριστή βραδιά.

Θα μπορούσατε να περάσετε και πίσω από την κάμερα ή σας αρέσει η «τηλεοπτική έκθεση»;

Ξέρεις τι είναι αυτό που με τρελαίνει; Με την καλή έννοια, που λέει και ο Ψινάκης… Με τρελαίνει η επικοινωνία με τον κόσμο. Το είχα πει και πριν από λίγο καιρό, που ήμουν καλεσμένος στον φίλο μου τον Νίκο (Μουτσινά): μετά το πάρτι του Just η Κυριακή και η Δευτέρα ήταν οι χειρότερες μέρες μου, με έπιανε μοναξιά. Η επικοινωνία είναι που μου αρέσει, γι’ αυτό και έχω αποφασίσει να κάνω μόνο live. To πίσω από τις κάμερες μού αρέσει πολύ, αλλά το κάνω ως ένα βαθμό στις άλλες παραγωγές μου, που δεν παρουσιάζω εγώ.

Σας ενοχλούν οι κριτικές;

Όποιος ενοχλείται από τις κριτικές δεν πρέπει να κάνει τηλεόραση. Κάποιοι σε λατρεύουν, κάποιοι δεν σε γουστάρουν καθόλου. Το χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι να περνάς αδιάφορος. Κατά τα άλλα, κανείς δεν μπορεί να αρέσει σε όλους και όλοι έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους, σχολιάζοντας τι τους αρέσει και τι όχι στις παρέες τους και στις μεγάλες παρέες των social media. Οι εμμονές με ενοχλούν, αλλά κι αυτές τις καταλαβαίνω.

Μετά το «Έχω μάτι», ετοιμάζετε μήπως ακόμα ένα τραγούδι χιτ;

Θα σας έχω πολλές εκπλήξεις σε αυτό το Just! Κάτι νέο θα έρθει και σε τραγούδι, πολύ διαφορετικό αυτή τη φορά.