Νίκος Κοκλώνης: Η καταγγελία στη ΓΑΔΑ για τον εκβιασμό της Τέτας Καμπουρέλη
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Η καταγγελία στη ΓΑΔΑ για τον εκβιασμό της Τέτας Καμπουρέλη

Νίκος Κοκλώνης: Η καταγγελία στη ΓΑΔΑ για τον εκβιασμό της Τέτας Καμπουρέλη

Όσα είχε πει σε συνέντευξή της η Τέτα στον Νίκο Γεωργιάδη πριν από τα τελευταία γεγονότα

Καταγγελία για εκβιασμό στην Τέτα Καμπουρέλη από τον Νίκο Κοκλώνη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε». Η γνωστή αισθητικός ζήτησε από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! να της καταθέσει σε λογαριασμό το ποσό των 50.000 για να επιτρέψει να δημοσιευθούν στο τεύχος φωτογραφίες της με αφορμή το θέμα για το ριφιφί στο Ψυχικό, για το οποίο προφυλακίστηκε ο σύζυγός της.

Το βράδυ της Πέμπτης ο εκδότης του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Κοκλώνης, αφού συμβουλεύτηκε τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της εταιρείας του, Barking Well, μαζί με δυο δικηγόρους βρέθηκε στο Tμήμα Eκβιαστών της ΓΑΔΑ  και συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Τμήματος ώστε να προβεί σε επίσημη καταγγελία- αλλά όχι μήνυση όπως παρερμηνεύτηκε.

Όπως έγινε γνωστό χθες η γνωστή αισθητικός έστειλε κάποια μηνύματα στον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! με αφορμή το θέμα που φιλοξενείται στο τεύχος του περιοδικού ΟΚ που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό και του ζήτησε 50.000 ευρώ για να επιτρέψει να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες της σε αυτό.

Μιλώντας μάλιστα και στην εκπομπή χθες, η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!η , Σόνια Καζόνι ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Το μόνο που έχουμε λάβει είναι τα μηνύματα που πήγαν στον εκδότη και ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης το πρωί με τα ίδια ζητούμενα και έχουμε μείνει όλοι εμβρόντητοι και αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει. Έχουμε μεταφέρει στο νομικό μας τμήμα όλη τη συνομιλία για να κάνουμε ό,τι πρέπει».

https://streamable.com/ndz1nb

Ακόμη, στη συνέχεια της εκπομπής προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε δώσει μέσα στο σπίτι της η Τέτα Καμπουρέλη στον Νίκο Γεωργιάδη λίγο πριν ξεσπάσει η «θύελλα» με τη σύλληψη και την προφυλάκιση του συζύγου της. Εκεί η Τέτα είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στη ζωή της, αλλά και για τη σχέση της με τον Βασίλη Γκουρούση που χαρακτήρισε ως «έντονο, αναφέροντας πως οι δυο τους «περνούν συνέχεια τρικυμίες στον γάμο τους».

https://streamable.com/jwemp3