Νίκος Κοκλώνης: «Η σκέψη μου στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται»
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: «Η σκέψη μου στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται»

Νίκος Κοκλώνης: «Η σκέψη μου στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται»

Ο ιδιοκτήτης της Barking Well στο πλευρό εκείνων που βρίσκονται ακόμα στον δρόμο εγκλωβισμένοι

Αγανακτισμένη και σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία μετά τις τραγικές καταστάσεις που έζησαν και συνεχίζουν να ζουν κάποιοι, στους δρόμους της Αττικής, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς», η οποία μέσα σε μόλις λίγες ώρες παρέλυσε την πρωτεύουσα.

Η Αττική Οδός νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας έκλεισε λόγω της πυκνής χιονόστρωτης και παρά το γεγονός ότι το φαινόμενο ήταν γνωστό ότι θα συνεχιστεί και θα είναι σφοδρό κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας, κανείς δεν φρόντισε ώστε τα αυτοκίνητα να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν και ο κόσμος να καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες πολιτών να μείνουν όλο το βράδυ μέσα στο κρύο στον δρόμο, χωρίς ενημέρωση για το τι πρόκειται να συμβεί, χωρίς νερό και φαγητό και χωρίς ζέστη, ανάμεσά τους οικογένειες με παιδιά, άνθρωποι με προβλήματα υγείας και ηλικιωμένοι.

Ο Νίκος Κοκλώνης, έφτασε μέχρι την Παλλήνη το μεσημέρι της Δευτέρας για να βοηθήσει την Κατερίνα Καινούργιου να απεγκλωβιστεί από τα Studio Pro και να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του στα νότια προάστια, καθώς η ίδια δεν μπορούσε να φτάσει στο δικό της, ενώ παρακολουθούσε, όπως ο περισσότερος κόσμος, τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι νωρίς το πρωί.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν στους δρόμους ήταν και συνεργάτες του, όπως εκείνοι από τη «Super Κατερίνα», με τον ίδιο να εκφράζει δημόσια τη συμπαράστασή τους σε όσους πέρασαν και συνεχίζουν να περνούν δύσκολα.

«Η σκέψη μου είναι δίπλα στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται στην Αττική επί ώρες και στεναχωριέμαι που δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν τόσα άτομα μετά από 22 ώρες», έγραψε σε story του στο Instagram ο Νίκος Κοκλώνης.