Νίκος Κοκλώνης: «Η Τέτα Καμπουρέλη έλεγε “είμαι στα πάνω μου τώρα θέλω 50.000 ευρώ”»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Η Τέτα Καμπουρέλη έλεγε “είμαι στα πάνω μου τώρα θέλω 50.000 ευρώ”»

Νίκος Κοκλώνης: «Η Τέτα Καμπουρέλη έλεγε “είμαι στα πάνω μου τώρα θέλω 50.000 ευρώ”»

Ο εκδότης του περιοδικού ΟΚ! μίλησε για την ημέρα που δέχτηκε τα εκβιαστικά μηνύματα από τη γνωστή αισθητικό

Ξεκάθαρος ότι κανείς δεν πρόκειται να τον φιμώσει είναι για ακόμα μια φορά ο Νίκος Κοκλώνης, με αφορμή τους εκβιασμούς που δέχτηκε η Τέτα Καμπουρέλη, φωτογραφία της οποίας έγινε πρωτοσέλιδο στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα «ΝΕΑ σαββατοκύριακο», με αφορμή το θέμα για το ριφιφί στο Ψυχικό, για το οποίο προφυλακίστηκε ο σύζυγός της.

Η αισθητικός μία μέρα μετά την αποκάλυψη του εξώφυλλου απείλησε  τον εκδότη του περιοδικού να της καταθέσει το ποσό των 50.000 ευρώ και μάλιστα, όπως υποστηρίζει ήταν εξαιρετικά πιεστική, με τον ίδιο να απευθύνεται τελικά στο τμήμα εκβιασμών.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Νάντια Αλεξίου γιατί ήταν τόσο αντικειμενικοί και μπορεί να το δει όποιος διαβάσει το άρθρο του περιοδικού. Εμείς ακολουθούμε τα γεγονότα, κάνουμε ένα ιστορικό με το τι έγινε και τι γίνεται. Η κ. Καμπουρέλη ήταν συνεργάτης του περιοδικού OK! όσο ανήκε στον όμιλο ΑΝΤ1. Από τη στιγμή που το πήρα εγώ έχει γράψει δύο φορές και ως αντάλλαγμα για τα κείμενα έπαιρνε διαφήμιση. Υπήρχε σχέση μεταξύ μας και θεώρησα καλό να γράψουμε αντικειμενικά τι έχει συμβεί. Την κάλεσε και ο διευθυντής του περιοδικού ο Νίκος Γεωργιάδης αλλά και η κ. Κατραβά και της ζήτησαν να κάνει μια δήλωση ή μια συνέντευξη», δήλωσε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Είπε η κ. Καμπουρέλη ότι ” για να κάνω αυτή τη συνέντευξη, επειδή είμαι στα πάνω μου, θέλω 50.000 ευρώ”. Ότι για να χρησιμοποιήσουμε το πρόσωπό της πλέον θα πρέπει να την πληρώσουμε γιατί πρέπει να εκταμιεύσει τη δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά της. Είπε δεν δίνω συνέντευξη, βγήκε το άρθρο κανονικά, επικοινώνησε και με τους δύο δικηγόρους η Νάντια Αλεξίου και σε μια συνάντηση που είχε την Πέμπτη με την Έλενα Κατραβά και τον Νίκο Γεωργιάδη είπε αυτά τα πράγματα. Είπε συγκεκριμένα “ο Κοκλώνης έχει λεφτά τώρα ήρθε η στιγμή να με πληρώσει αφού με βάλατε χωρίς να με ρωτήσετε”».

«Εμείς δεν χρειάζεται να πάρουμε την έγκριση κανενός, ιδίως όταν είναι δικαστικό το ρεπορτάζ. Ξύπνησα 9μιση το πρωί και βλέπω 11 κλήσεις από την Τέτα Καμπουρέλη. Αλλά είδα και μηνύματα από τον Νίκο ότι μας εκβιάζει η Τέτα αν δεν δώσουμε 50.000 ευρώ. Όταν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα, θα φέρει τα κανάλια και ότι εκβιάζει ότι θα πει πράγματα για εμένα. Ήθελα να την πάρω να της πω ότι είναι πιεσμένη. Όταν βγήκα από το μπάνιο είχα μηνύματα και τηλέφωνα. Είπα ότι όσο ανήκει το περιοδικό σε εμένα εμείς θα λέμε τη γνώμη μας χωρίς να μας φιμώσει κανείς. Πήγα στις 8μιση το βράδυ στο τμήμα εκβιαστών. Έκανα μια καταγγελία για το συμβάν, με ρώτησαν αν θέλω να κάνω μήνυση και είπα ότι δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα αλλά θέλω να καταγραφούν για να προστατεύσω τα στελέχη και τους συνεργάτες μου στο περιοδικό», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε:

«Έχουν γράψει για εμένα τα χειρότερα την περίοδο της πτώσης μου και πολλά ήταν ψέματα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω ένα ευρώ όχι 50.000. Αν μου ζήταγε λεφτά γιατί τα είχε ανάγκη θα της τα έδινα, αλλά όχι εκβιαστικά».

https://streamable.com/0mjzj3