Νίκος Κοκλώνης: «Το BBC έχει φτάσει πλέον να δείχνει στις άλλες χώρες το ελληνικό J2US ως παράδειγμα προς μίμηση»
Just the 2 of us

Νίκος Κοκλώνης: «Το BBC έχει φτάσει πλέον να δείχνει στις άλλες χώρες το ελληνικό J2US ως παράδειγμα προς μίμηση»

Νίκος Κοκλώνης: «Το BBC έχει φτάσει πλέον να δείχνει στις άλλες χώρες το ελληνικό J2US ως παράδειγμα προς μίμηση»

Όσα είπε στο περιοδικό ΟΚ! λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του νέου J2US

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί  με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης αλλά και οι 4 κριτές του J2US που απόψε κάνει πρεμιέρα στις 20.00 στον Alpha.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής αποκάλυψε δύο μεγάλα ονόματα που θα δούμε απόψε, τη Χριστίνα Μαραγκόζη και την Κατερίνα Στανίση.

Πώς πήρες την απόφαση να βγάλεις ξανά στον αέρα το J2US τόσο σύντομα;

Νομίζω ότι χωρίς το Just δεν μπορώ να ζήσω! Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί απόψε ,γιατί κάθε Σάββατο διασκεδάζω εκεί. Μου έλειψε ο κόσμος, τα τραγούδια, η πλάκα που κάνουμε, το κέφι. Στενοχωριόμουν όλες αυτές τις εβδομάδες που έμεινα μακριά από τον κόσμο, για αυτό ευχαριστώ και το κανάλι που επέλεξε να έχουμε δύο φορές Just αυτή τη σεζόν.

Ακούμε και διαβάζουμε ότι το καινούριο J2US θα έχει καινοτομίες και εκπλήξεις.

Δεν είναι εύκολο για εμάς να μείνουμε στα ίδια. Θέλουμε να κάνουμε καινούρια πράγματα σε κάθε σεζόν, σε κάθε επεισόδιο. Αλλάζουμε την εικόνα μας – ήδη την τελευταία φορά συστήσαμε στους τηλεθεατές τα τρισδιάστατα γραφικά και τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία των σόου θα βλέπουμε τα acts σε 360 μοίρες. Φέρνουμε την εικονική πραγματικότητα ζωντανά στο πλατό. Αυτό που βλέπουμε στη LED γιγαντοοθόνη θα βγαίνει και θα φτάνει στο κοινό, στην οθόνη του τηλεθεατή. Θα το ακουμπάμε, θα το χαϊδεύουμε, θα εξαφανίζεται και θα μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο. Ο μαγικός κόσμος της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων θα μεταφερθεί στην τηλεόραση! Και στο περιεχόμενο θα γίνουν αλλαγές. Θα προσθέσουμε τα secret ζευγάρια, που θα μπαίνουν εμβόλιμα στη διάρκεια του σόου, θα έρχονται secret κριτές που δεν έχουμε ξαναδεί σε αυτό τον ρόλο και αυτή τη φορά η βαθμολογία τους θα μετράει στο σύνολο. Θα δούμε ξένους διάσημους καλεσμένους αλλά και θεματικά επεισόδια.

Να υποθέσω ότι ένα από αυτά θα είναι για τη Eurovision;

Εμείς θα κάνουμε τη δική μας μικρή Eurovision με Έλληνες και ξένους καλεσμένους που έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στον θεσμό. Όσο περνάει ο καιρός και εμείς οι ίδιοι μαθαίνουμε περισσότερο, η τεχνολογία εξελίσσεται, βλέπουμε τι γίνεται στο εξωτερικό και πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που έχουμε βγει πιο μπροστά από τους ξένους. Είμαι περήφανος γιατί η ιδιοκτησία του BBC, που έχει τα δικαιώματα του J2US, έχει φτάσει πλέον να δείχνει στις άλλες χώρες το ελληνικό J2US ως παράδειγμα προς μίμηση. Όταν ξεκινήσαμε εδώ, το J2US παιζόταν σε άλλες δύο χώρες και τώρα προβάλλεται σε είκοσι τέσσερις. Ειδικά στη Ρωσία και την Πορτογαλία, σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το 2022 έκανες hit το Έχω μάτι. Έχεις βρει το επόμενο σουξέ;

Δεν θα γράφω σε κάθε σεζόν τραγούδια! (Γελάει.) Το Μάτι βγήκε μετά από πολλή γλωσσοφαγιά, έχω ήδη και το χριστουγεννιάτικό μου. Εντάξει, αν μου έρθει κάποια καλή ιδέα, μπορεί να τη βγάλω. Μπορεί να μου αρέσει πολύ να τραγουδάω, αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, οι φωνητικές μου δυνατότητες είναι περιορισμένες!

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα τον τελευταίο μήνα, αλλά επίσημα δεν έχεις αποκαλύψει ακόμη τα ζευγάρια που διαγωνίζονται.

Δεν μπορώ να σου πω ποια είναι γιατί όλη την εβδομάδα έκανα αλλαγές. Δεν ξέρω πώς θα βγουν στον αέρα.

Στο τελευταίο J2US η μεγαλύτερη έκπληξη για πολλούς ήταν η συμμετοχή της Άντζελας Δημητρίου. Αυτή τη φορά;

Έχουμε πολλά πρόσωπα έκπληξη, δύο μπορώ να σ’ τα επιβεβαιώσω: είναι η Κατερίνα Στανίση και η Χριστίνα Μαραγκόζη. Τις λατρεύω και τις δύο.

Θέλω να σε ρωτήσω με ποιον κριτή θα πήγαινες Α. για φαγητό, Β. για διακοπές, Γ. για ψώνια και Δ. θα μοιραζόσουν ένα μυστικό που δεν θα το μαρτυρούσε ποτέ.

Πρέπει να πω ένα για τον καθέναν, έτσι; Ωραία. Για φαγητό θα πήγαινα με τον Σταμάτη Φασουλή γιατί κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις. Διακοπές θα πήγαινα με τη Βίκυ Σταυροπούλου γιατί θα ήμασταν χύμα στο κύμα χωρίς να μας νοιάζει τίποτα. Με τη Δέσποινα Βανδή θα πήγαινα σίγουρα για ψώνια. Θα την έπαιρνα από το χέρι και θα γυρνούσαμε όλη την Ευρώπη για shopping therapy, θα αναλύαμε τη μόδα, θα περνούσαμε τέλεια. Όσο για τα μυστικά, θα τα μοιραζόμουν με την εξομολογήτριά μας Καίτη Γαρμπή για να μου δώσει λύσεις και συμβουλές!