Νίκος Κοκλώνης: Το παιδί από τον Πειραιά που κατέκτησε την ελληνική τηλεόραση, έχει γενέθλια!
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Το παιδί από τον Πειραιά που κατέκτησε την ελληνική τηλεόραση, έχει γενέθλια!

Νίκος Κοκλώνης: Το παιδί από τον Πειραιά που κατέκτησε την ελληνική τηλεόραση, έχει γενέθλια!

Το «χρυσό παιδί της TV» γιορτάζει κι εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές του μπροστά και πίσω από το γυαλί!

Υπήρξε περίδος, που όπως έχει πει, έβγαζε 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, όμως σήμερα, ο Νίκος Κοκλώνης είναι στα καλύτερά του και όπως φαίνεται… έρχονται καλύτερα!

Υπήρξε ιδρυτής της εταιρίας AirFastTickets, η οποία έκανε το «μπαμ» στην ταξιδιωτική αγορά, με αποτέλεσμα να τον φέρει στη λίστα με του 40 πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών.

Μπορεί εκεί τα πράγματα να στράβωσαν κι εκείνος να βρέθηκε με μηδέν ευρώ στην τσέπη, όμως το επιχειρηματικό μυαλό του, δεν τον άφησε να «χαθεί».

Πολύ γρήγορα, ο Νίκος Κοκλώνης, έγινε ο “Mr Travel”, στη συνέχεια παραγωγός μερικών από των καλύτερων τηλεοπτικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση, στη συνέχεια παρουσιαστής και φυσικά παράλληλα, ένας μεγάλος… λαϊκός τραγουδιστής, όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείτε με περίσσιο χιούμορ.

Ο Νίκος, έκανε θαύματα στην ελληνική τηλεόραση από τότε που αποφάσισε να ασχοληθεί με τις τηλεοπτικές παραγωγές και τώρα που έχει πάρει φόρα, δεν φαίνεται να τον σταματά τίποτα!

Τα ταξίδια, το J2US και τα πρωινά

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2016 με την ταξιδιωτική εκπομπή Celebrity Travel, που αρχικά μεταδιδόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σημειώνοντας μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Τη επόμενη σεζόν μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1 και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρήκε στέγη στο OPEN.

Το 2018 ίδρυσε την Barking Well, ενόσω οι παραγωγες πλήθαιναν.

Τον Μάρτιο του 2019, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή It’s Show Time, το οποίο ωστόσο ολοκληρώθηκε στο τέλος της σεζόν και δεν συνεχίστηκε.

Μέχρι το 2021, ο Νίκος Κοκλώνης ανέλαβε τις παραγωγές κι άλλων εκπομπών, όπως το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, το «Ελα, χαμογέλα!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου, τις «Γλυκές αλχημίες» με τον Στέλιο Παρλιάρο, ενώ παράλληλα είχε δύο παραγωγές και στο Mega, το Μy Greece με τη Δέσποινα Βανδή και τις Roomies, με τη Μαρία Σολωμού, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη,

Το 2020 αποφάσισε να βγει ξανά μπροστά! Αυτή τη φορά με το Just the 2 of Us. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να κάνει ένα επόμενο βήμα μπροστά από την κάμερα στον ρόλο του παρουσιαστή λάιβ σόου και να μπει δυναμικά στις καρδιές των τηλεθεατών!

Το J2US μετρά ήδη τρεις σεζόν κι εκείνος κάθε φορά εμφανίζεται όλο και καλύτερος. Πιο άνετος μπροστά από την κάμερα, δοτικός προς το τηλεοπτικό κοινό, γεμάτος ενέργεια και όρεξη να κάνει το ακατόρθωτο πράξη!

Όπως τα Χριστούγεννα του 2020, όταν όλη η ελληνική σόουμπιζ μιλούσε για εκείνον και το τεράστιο εγχείρημά του να φιλοξενήσει στο Just, τις δύο…  «αιώνιες», που τελικά όπως αποδείχτηκε, ήταν «ανταγωνίστριες» μόνο στα… χαρτιά.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν στη σκηνή του διαγωνισμού, με την τηλεθέαση να σπάει τα κοντέρ και τις δυο τους τελικά να αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη φιλία, η οποία δεν αποκλείεται στο μέλλον να καταλήξει και σε συνεργασία!

Ο νέος σταθμός και η συνέχεια μιας χρυσής πορείας

Την Άνοιξη του 2021, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να αποχωρήσει από το OPEN και να μετακομίσει. στον Alpha. Λίγο καιρό αργότερα ακολούθησε η μετακόμιση και της Κατερίνας Καινούργιου, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την παραγωγή της νέας της πρωινής εκπομπής.

Το «Ευτυχείτε» έγινε «Super Κατερίνα» κι εκείνη, έχοντας στο πλευρό της εκτός από τον κολλητό της κι έναν εξαιρετικό παραγωγό, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, σε μια χρονιά τρομερά δύσκολη και απαιτητική. Ο Νίκος δεν την άφησε ποτέ μόνη και ήταν πάντα δίπλα της, είτε στις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, είτε στα προσωπικά της.

Παράλληλα με την KatKen, ο Νίκος Κοκλώνης ανέλαβε την παραγωγή της εκπομπής «Η Τέλεια Απόδραση», ενώ στον Alpha προβλήθηκε και ο 3ος κύκλος του Just The 2 Of Us, με το φινάλε του να είναι θεαματικό, καθώς στην κριτική επιτροπή ήταν καλεσμένος ο διεθνής Έλληνας σταρ, Νίκος Αλιάγας

Παράλληλα, η Barking Well επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο, έχοντας τις παραγωγες Celebrity Game Night, «Χαμογέλα και πάλι» και «Τι λες τώρα», στο Mega. Παράλληλα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανέλαβε το τηλεπαιχνίδι Total Black Out αλλά και το Chart Show, στον Alpha, με τον Αναστάσιο Ράμμο να εμφανίζεται για πρώτη φορά στον ρόλο του παρουσιαστή.

Ο κύριος… «Ρεσιτάλ ερμηνείας»!

Αν κάτι διακρίνει τον Νίκο Κοκλώνη είναι το πηγαίο χιούμορ του και αυτό το ξεδιπλώνει σε κάθε του εμφάνιση, είτε πρόκειται για τις φορές που παρουσιάζει το αγαπημένο του J2US, είτε στις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις.

Με περίσσιο χιούμορ άλλωστε σηκώνει το μικρόφωνο και τραγουδά σε κάθε ευκαιρία! Και όταν λέμε σε κάθε ευκαιρία το εννοούμε! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από “Mr Travel”, πρέπει να μετονομαστεί σε «Mr Ρεσιτάλ ερμηνείας»!

Ποιος θα ξεχάσει τις επικές ενάρξεις του Just;

Ποιος να του πει τι;; όταν δεν διστάζει στα ντουέτα!

Ή όταν δεν διστάζει να ερμηνεύσει… βαρύ λαϊκό!

Ή όταν μέσα από τα τραγούδια που επιλέγει, δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τους συνεργάτες του!

Ή όταν μεταμορφώνει τα break της εκπομπής, σε ένα μεγάλο πάρτι!

Το 2018, μέσω της Barking Well Media ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να ασχοληθεί με τα media και στις υπόλοιπες μορφές του. Δημιούργησε το ηλεκτρονικό περιοδικό Znews.gr, , ενώ από τον Δεκέμβριο του 2020 εκδίδει στην Ελλάδα το περιοδικό ΟΚ!, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Τον Αύγουστο του 2021 έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σάιτ του ΟΚ!, okmag.gr,