Νίκος Κουρής: Ο ηθοποιός που έγινε viral την περασμένη σεζόν επιστρέφει με το «Δες και Βρες» – Οι πρώτοι επώνυμοι καλεσμένοι του
Νέα

Νίκος Κουρής: Ο ηθοποιός που έγινε viral την περασμένη σεζόν επιστρέφει με το «Δες και Βρες» – Οι πρώτοι επώνυμοι καλεσμένοι του

Νίκος Κουρής: Ο ηθοποιός που έγινε viral την περασμένη σεζόν επιστρέφει με το «Δες και Βρες» – Οι πρώτοι επώνυμοι καλεσμένοι του

Αυτήν τη χρονιά, κάποια επεισόδια θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό

O Νίκος Κουρής έγινε viral την περασμένη σεζόν όχι για κάποια παράσταση του αλλά για τον χορό που έριξε στο τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες» στην ΕΡΤ1.

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στις 13.00 κάθε μεσημέρι έως και Παρασκευή.

Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Αυτήν τη χρονιά, κάποια επεισόδια θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό. Ειδικότερα, η ΕΡΤ θα προσφέρει κάθε μήνα το ποσό των 5.000 ευρώ σε κοινωφελή ιδρύματα, προκειμένου να συνδράμει και να ενισχύσει το σημαντικό έργο τους.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε Παρασκευή αγαπημένοι καλλιτέχνες απ’ όλους τους χώρους παίρνουν μέρος στο «Δες και βρες», διασκεδάζουν και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με τον Νίκο Κουρή, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική προσπάθεια του τηλεπαιχνιδιού.

Σε κάθε τέτοιο παιχνίδι θα προσφέρεται το ποσό των 1.250 ευρώ. Με τη συμπλήρωση τεσσάρων επεισοδίων φιλανθρωπικού σκοπού θα συγκεντρώνεται το ποσό των 5.000, το οποίο θα αποδίδεται σε επιλεγμένο φορέα.

Στα τέσσερα πρώτα ειδικά επεισόδια, αγαπημένοι ηθοποιοί από τις σειρές της ΕΡΤ -και όχι μόνο- καθώς και Ολυμπιονίκες δίνουν το δικό τους «παρών» στο «Δες και βρες», συμβάλλοντας με αγάπη και ευαισθησία στον φιλανθρωπικό σκοπό του τηλεπαιχνιδιού.

Στο πρώτο επεισόδιο παίζουν για καλό σκοπό οι αγαπημένοι ηθοποιοί της κωμικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Αντιγόνη Δρακουλάκη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αντώνης Στάμος, Δήμητρα Στογιάννη.

Στα επόμενα επεισόδια θα απολαύσουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» Λυδία Φωτοπούλου, Θάνο Λέκκα, Μιχάλη Παπαδημητρίου, Χάρη Χιώτη, τους αθλητές Βούλα Κοζομπόλη (Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης 2004, Αθήνα -αργυρό μετάλλιο), Ειρήνη Αϊνδιλή (Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής-Ανσάμπλ 2000, Σίδνεϊ -χάλκινο μετάλλιο), Εύα Χριστοδούλου (Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής-Ανσάμπλ 2000, Σίδνεϊ -χάλκινο μετάλλιο), Νίκο Σιρανίδη (Συγχρονισμένες Καταδύσεις 3μ.2004, Αθήνα -χρυσό μετάλλιο) και τους ηθοποιούς Κώστα Αποστολάκη, Τάσο Γιαννόπουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Γεράσιμο Σκαφίδα.