Νίκος Οικονόμοπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Οικονόμοπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

Νίκος Οικονόμοπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

Ο τραγουδιστής σε μία σπάνια συνέντευξη

Αποκλειστικό απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1+ με τον Νίκο Οικονομόπουλου, παρουσίασε η εκπομπή Happy Day.

«Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει», ακούγεται να λέει και συνεχίζει:

«Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου. “θα βγω νικητής”».

Την αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα έφεραν οι δηλώεις του Νίκου Οικονομόπουλου.

«Η εγχώρια showbiz εδώ δεν έχει καταλάβει πως μπορεί να λες ότι θες, όποτε σου κατέβει για να χτίσεις μια δημόσια εικόνα. Με ενοχλεί που δεν έχουν αντιληφθεί την ανάγκη να πάρουν έναν άνθρωπο που ξέρει τι πρέπει να πεις, πότε πρέπει να το πεις και γιατί πρέπει να το πεις», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Αναφορικά με την ιδιαίτερη σχέση του τραγουδιστή με τον Θεό, σχολίασε: «Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».

«Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι να βγαίνουν από πίσω και πέντε γυμνές να χορεύουν. Μπουζούκια είναι και να μην έχει χορεύτριες ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι το κοινό “γυμνό” από κάτω», κατέληξε.