Νίκος Ψαρράς: «Δεν έχω ιδέα για το πότε είναι η δίκη για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Ψαρράς: «Δεν έχω ιδέα για το πότε είναι η δίκη για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη»

Νίκος Ψαρράς: «Δεν έχω ιδέα για το πότε είναι η δίκη για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη»

Η απώλεια του πατέρα του και ο Αλέξης Γεωργούλης

Στις πρόβες για την παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο», βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και μίλησε με έναν εκ των πρωταγωνιστών, Νίκο Ψαρρά.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον επιτυχημένο γάμο του, αναφέρθηκε στα κοινά του στοιχεία με τον πατέρα του, ενώ μίλησε για την μήνυση που εκκρεμεί από την Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τον σάλο με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Με σκηνοθετεί για 4η φορά η σύζυγός μου. Καλή είναι αυτή η συνθήκη, δύσκολη και απαιτητική. Η δουλειά όταν δουλεύεις με τον σύντροφό σου δεν τελειώνει ποτέ, μοιραία παίρνουμε τη δουλειά στο σπίτι», δήλωσε αρχικά και μίλησε για τη σύζυγό του με την οποία μετρούν περίπου 10 χρόνια γάμου:

«Ελπίζω να μην πάθουμε ότι στο έργο, γιατί όταν χάνεις έναν άνθρωπο και συνειδητοποιείς μετά ότι τον αγαπάς, είναι ωραίο να το σκέφτεσαι τότε και όχι να το αναπωλείς. Για έναν επιτυχημένο γάμο χρειάζεται σεβασμός, ειλικρίνια και φροντίδα. Όταν δεν λες ψέματα, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τίποτα, την αλήθεια τη θυμάσαι».

Για την απώλεια του πατέρα του: «Με την απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου δεν συμφιλιώνεσαι ποτέ. Σου φαίνεται πάντα σαν ψέμα. Άνθρωποι φεύγουν κάθε μέρα και είναι δύσκολο γι αυτούς που μένουν πίσω. Έχω στοιχεία καρμπόν από τον πατέρα μου. Μέχρι και ο τόνος της φωνής μου που με τρομάζει».

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και για όσα ακούγονται για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Δεν έχω ιδέα για το πότε είναι η δίκη για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη. Δεν ασχολούμαι γιατί δουλεύω, αυτή η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αν γίνει η δίκη, δεν έχω καλεστεί να παραστώ, αλλά ο καθένας είπε τη δική του μεριά και νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό».

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν έχω ιδέα για το τι έχει συμβεί, ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά δεν είμαι ενήμερος, οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση. Λυπάμαι πάντως γιατί είναι ένας συνάδελφος».