Νίνο: «Μπήκα πρώτος στην αρένα για “σφαγή” στο Fame Story»
Νέα

Νίνο: «Μπήκα πρώτος στην αρένα για “σφαγή” στο Fame Story»

Νίνο: «Μπήκα πρώτος στην αρένα για “σφαγή” στο Fame Story»

Το «gps τραγουδιών» και η έμπνευση

Με αφορμή το νέο επαγγελματικό βήμα που έχει σχεδιάσει και περιμένει πλέον να υλοποιηθεί και επίσημα, βρέθηκε στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται», ο Νίνο, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση στο Fame Story.

«Ο κυκλοθυμικός Νίνο έχει τελειώσει. Οι καταστάσεις με μεγάλωσαν», είπε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

«Δεν έχει καμία σχέση η αγάπη με τον έρωτας. Ο έρωτας δεν με εμπνέει, παρόλο που έχω γράψει πολύ γι αυτόν. Η εξέλιξή του με εμπνέει, που είναι η αγάπη».

Ο Νίνο έχει φτιάξει ένα «gps για τραγούδια» με το οποίο ο κάθε δημιουργός θα μπορεί να γνωρίζει που ακούγεται το τραγούδι του κάθε στιγμή και γι αυτό μίλησε με τη Ναταλία Γερμανού.

Η συνέχεια της συζήτησης δεν θα μπορούσε να μην έχει Fame Story, καθώς από τη συμμετοχή του έχουν περάσει πλέον 20 χρόνια. «Σκεφτόμουν ότι εμείς δείξαμε τον δρόμο. Κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια λάθη δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ τα έκανα όλα. Μπήκα πρώτος στην αρένα για “σφαγή” και έτσι ήρθαν μετά οι άλλοι και έκαναν λιγότερα και λιγότερα και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που φοβούνται να κάνουν λάθη».

Για την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Fame Story: «Από το πρώτο δευτερόλεπτο, μόλις μπήκε μέσα κοιταζόμασταν. Ήταν πολύ συμπαθητικός. Μας έκανε έτσι άνω κάτω και μόλις έφευγε κοιταζόμασταν περίεργα. Τα φλερτ που έβγαιναν προς τα έξω δεν ήταν αληθινά, δεν υπήρχε έρωτας».

Για το αν πλέον έχουν νόημα τα talent shows, απάντησε: «Έχουν νόημα αρκεί αυτός που δηλώνει συμμετοχή να γνωρίζει τι θέλει ακριβώς. Να ξέρει τον εαυτό του, να έχει προσωπικότητα. Αυτό είναι που λείπει».

Ο καλλιτέχνης θα ήθελε να είναι μέλος σε κριτική επιτροπή.