Νοσεί με κορονοϊό ο Ηλίας Μαμαλάκης – «Τώρα προσοχή»
Ελλάδα

Νοσεί με κορονοϊό ο Ηλίας Μαμαλάκης – «Τώρα προσοχή»

Νοσεί με κορονοϊό ο Ηλίας Μαμαλάκης – «Τώρα προσοχή»

Ο αγαπημένος μάγειρας παραμένει θετικός

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ο γνωστός μάγειρας, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook δύο τεστ, τα οποία έδειχναν ότι παραμένει «αχνά» θετικός, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να είναι μόνος του, μέχρι αυτά να βγουν αρνητικά.

«Καραντίνα τέλος. Δυο απανωτά τεστ βγήκαν αρνητικά. Προσοχή τώρα μάσκα. Πλύσιμο χεράκια. Και μπόλικο οινόπνευμα στα χέρια και το πρόσωπο. Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση που έπιασαν. Περισσότερες ευχές πήρα τώρα παρά στην γιορτή μου πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα συμπαντικό. Συνεχίζω λοιπόν ποιο προσεκτικά και με μεγάλη δίψα. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης στη δημοσίευση του.

Από κάτω, τα σχόλια για γρήγορη ανάρτηση ήταν πολλά, ωστόσο κάποια από αυτά τον ενημέρωσαν ότι παραμένει θετικός, με τον ίδιο να απαντά: « Εγώ άσχετος. Επειδή πριν η δεύτερη γραμμή ήταν κατάμαυρη νόμισα ότι τώρα που είναι αχνή πήγαν όλα καλά. Μόνο γραφείο πάω μοναχός και εκεί χωρίς καμμία επαφή. Καταλαβαίνεις την μοναξιά μου. Η Ντορίτα με τα εγγόνια στο Γαλαξίδι. Θα πήγαινα κι εγώ αλλά ο κόβιντ είχε άλλη γνωμη».