Ντέπυ Γκολεμά: Κατακεραυνώνει My Style Rocks και Survivor – «Είναι ένα σκουπίδι»
Πρωινές εκπομπές

Ντέπυ Γκολεμά: Κατακεραυνώνει My Style Rocks και Survivor – «Είναι ένα σκουπίδι»

Ντέπυ Γκολεμά: Κατακεραυνώνει My Style Rocks και Survivor – «Είναι ένα σκουπίδι»

Τι είπε για την Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καραβάτου

Η τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε στην εκπομπή «Super Katerina» όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Ο ΣΚΑΪ νομίζω ότι έχει μια μαύρη τρύπα φέτος και σε ό,τι έχει κάνει. Η Μαρία Μπακοδήμου, όχι η ίδια αλλά η εκπομπή της ήταν ένα “γεια σου” στην κυριολεξία. Η Μαρία δεν είναι κακή παρουσιάστρια, με την έννοια ότι έχει κάνει μια διαδρομή χιλιομέτρων στην τηλεόραση. Στράβωσαν όλα από την αρχή, όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι άλλο και τελικά σε αναγκάζουν να κάνεις κάτι άλλο, γιατί όλοι ξέρουμε πώς ξεκίνησαν τα πράγματα, φαίνεται ότι αυτό δεν θα παέι καλά και τελικά δεν πάει. Έτσι στεναχωριέται και η Μαρία τσάμπα και άδικα», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολεμά και όταν ρωτήθηκε για την προσθήκη της Νάνσυς Παραδεισανού στο πάνελ απάντησε:

«Δεν την ξέρω την κοπέλα, συγγνώμη κιόλας. Ελπίζω κι αυτή να μη με ξέρει, μην παρεξηγηθεί. Δεν πιστεύω ότι σε μία εκπομπή, η οποία δεν πάει καλά φταίει ένα πάνελ και άντε αν το αλλάξουμε θα είναι όλα ρόδινα».

Για την Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks: «Τι να πούμε για αυτό το My Style Rocks, σκουπίδι είναι. Η Κατερίνα έπρεπε να κάνει μια δουλειά, είναι θέμα καθαρά επιβίωσης νομίζω. Κι αυτά που λέει ότι ήθελε να αλλάξει και να κάνει κάτι άλλο, τα λέει η κοπέλα γιατί πρέπει να τα πει. Την υποχρεώνουν να κάνει πράγματα που δεν είναι ο εαυτός της. Είδα αυτό το ντύσιμο το φοβερό, το όλο πράσινο, που ήταν σαν βάτραχος κι ας με συγχωρέσει γιατί είναι ένα παιδί που πολεμάει για τη δουλειά και την εκτιμώ, αλλά κάνει κι αυτή πράγματα τα οποία της λένε να κάνει. Η κριτική επιτροπή είναι εντελώς ανούσια και λίγο αυθάδη».

Για το Survivor: «Είναι το πιο ξενέρωτο Survivor που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι τόσο δύσκολο ή αν είναι οι συνθήκες κλπ, τις συμπονώ αλλά δεν με ενδιαφέρουν. Ξεκίνησε εντυπωσιακά παίζοντας μόνο του στην ουσία, δεν είχε κάτι απέναντί του, τώρα που το κυκλώνουν σιγά σιγά και με πολύ χαρά διαπιστώνω ότι η μυθοπλασία κρατάει, πιστεύω ότι θα έχει χαμηλές πτήσεις».