Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Η Νανά Καραγιάννη προσπαθούσε να μας κοροϊδέψει στη μούρη μας»
Ελλάδα

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Η Νανά Καραγιάννη προσπαθούσε να μας κοροϊδέψει στη μούρη μας»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Η Νανά Καραγιάννη προσπαθούσε να μας κοροϊδέψει στη μούρη μας»

Η αποχή από την τηλεόραση, οι προτάσεις και ο λόγος που τώρα νιώθει έτοιμη να επιστρέψει

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ξεκινώντας από τις δύσκολες, τηλεοπτικές στιγμές που έχει ζήσει, την αποχή της από το «γυαλί» αλλά και την επιθυμία να επιστρέψει στο πεδίο της δράσης.

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες στιγμές στον αέρα των εκπομπών που έκανα. Έπρεπε να χειριστώ τσακωμούς για κάποια ριάλιτι παιχνίδια και φώναζε ο ένας στον άλλον. Αυτή η οχλαγωγία με ενοχλεί πολύ. Ενώ γίνονταν οι τσακωμοί, μου μιλούσαν οι συνεργάτες μου από το κοντρόλ και δεν μπορούσα να τους ακούσω από το θόρυβο. Είχαμε κάνει μία συνέντευξη σε μία γυναίκα. Βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν εξέφρασε μόνο τη δυσαρέσκεια της, άλλα καταράστηκε την κόρη μου. Δεν θυμάμαι τι είπα εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Το ξεπέρασα, όμως, εύκολα και δεν της κρατάω κακία. Η τηλεόραση είναι αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τηλεόραση».

«Υπήρξαν προτάσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση, άλλα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Μετά όταν ήθελα εγώ, δεν υπήρχαν προτάσεις. Η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα έντυπα και οτιδήποτε έχω κάνει στη ζωή μου είναι η δουλειά μου, δεν είναι η ζωή μου. Δεν αφήνω τη δουλειά μου να με επηρεάσει στην προσωπική μου ζωή και στην προσωπικότητα μου. Όλα είναι εφήμερα», δήλωσε σχετικά με την αποχή της από την τηλεόραση και τα έντυπα μέσα.

«Επειδή έχω δουλέψει σε εφημερίδες, σε περιοδικά, έχω κάνει αρχισυνταξία και δεν ήμουν μόνο παρουσιάστρια, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης. Είναι κακό αυτό που λένε κάποιοι για ορισμένους παρουσιαστές που έχουν διατηρήσει για χρόνια τη θέση τους. Για παράδειγμα ο Γιώργος Παπαδάκης, έκτος του ότι τα καταφέρνει, τα «φέρνει» κιόλας. γιατί να φύγει; Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση τώρα γιατί έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου»,

Κάποια «όχι» που είπα στο παρελθόν, σχετίζονταν με το ότι ήθελα να ζήσω στιγμές με τα παιδιά μου και το πέτυχα. Τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσω στην τηλεόραση, εφόσον υπάρξει κάτι που θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Δεν με νοιάζει αν θα είμαι μπροστά η πίσω από τις κάμερες. Έχω απωθημένο εδώ και πολλά χρονιά να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη Νανά Καραγιάννη τόνισε πως κρατάει μόνο τα καλύτερα από τη συνεργασία τους.

Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι έχει πρόβλημα και της είχαμε μιλήσει. Προσπαθούσε να μας κοροϊδέψει στη μούρη μας! Η Νανά Καραγιάννη με ρώταγε αν ήθελα να παραγγείλουμε σουβλάκια και αφού τρώγαμε εκείνη έφευγε και πήγαινε στην τουαλέτα» αποκάλυψε.