Ντόρα Μακρυγιάννη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχτηκε – «Ούρλιαζα, ζητούσα βοήθεια και δεν βοηθούσε κανείς»
Νέα

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχτηκε – «Ούρλιαζα, ζητούσα βοήθεια και δεν βοηθούσε κανείς»

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δέχτηκε – «Ούρλιαζα, ζητούσα βοήθεια και δεν βοηθούσε κανείς»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία σχέση που είχε και της έκανε κακό

Σε μία σοκαριστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία αναφέρθηκε σε μία κακοποιητική σχέση που είχε σε μικρή ηλικία και πέρασαν πολλά χρόνια για να την ξεπεράσει.

«Με βλέπετε τώρα που κρατάω μια στάση απέναντι σε αυτή την ιστορία και είμαι πιο θετική και φωτεινή, μιλάω με περισσότερη άνεση και δύναμη για αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί μιλάμε για αυτό τόσα χρόνια μετά. Τέλειωσε όταν ήμουν 18, πάλεψα για αυτό μέχρι τα 22 και τώρα είμαι 31», ανέφερε η ηθοποιός.

«Έχω υπάρξει καταθλιπτική, έχω υπάρξει να μη θέλω να ανοίξω το παντζούρι να με δει ο ήλιος. Έχω φτάσει όταν η κατάσταση γιατί διαιωνιζόταν να έχω αυτοκτονικές τάσεις γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να βάλω stop σε αυτό που συμβαίνει και το μυαλό μου πήγαινε σε αυτή τη “λύση”, αλλά ευτυχώς υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν πολύ. Έχω υπάρξει σε συνεδρίες που μου έδιναν χάπια. Ευτυχώς βρήκα τη δύναμη και είπα ότι δεν γεννήθηκα έτσι και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν θέλω να πάρω φαρμακευτική αγωγή είναι μέσα μου κι βρήκα τη δύναμη. Εγώ το έκρινα έτσι», συνέχισε στη συγκλονιστική εξομολόγησή της.

«Ξέρω τι σημαίνει να κυκλοφορείς στον δρόμο και να φοβάσαι. Να βγαίνεις από το σπίτι και να νομίζεις ότι σε παρακολουθούν. Να φοβάσαι με ποιον να μιλήσεις, αν θα μιλήσεις, αν θα το μάθει επειδή μίλησες. Τι σημαίνει να φοβάσαι πώς θα ντυθείς γιατί μπορεί αυτό να κριθεί, γιατί μάλλον μιλάμε για μια ζήλεια η οποία είναι μη ελέγξιμη. Ξέρω τι σημαίνει να σου βγαίνουν διαταραχές άγχους, με ό,τι αυτό σημαίνει: Ταχυκαρδίες, έντονους παλμούς, εφίδρωση. Κρίσεις πανικού, να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, να βλέπεις συνεχώς εφιάλτες. Όλα αυτά τα ξέρω και γι’ αυτό μπορώ να σε καταλάβω και δεν το λέω με ελαφριά την καρδιά. Πάλεψα πάρα πολύ για αυτό. Μην περιμένεις από κανέναν να σου πει ότι έχεις τη δύναμη και ότι μπορείς να το ξεπεράσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ να είμαι σε ένα δημόσιο χώρο, σε μια πολυκατοικία απέναντι, να ουρλιάζω και να ζητάω βοήθεια και κανένας να μην κατεβαίνει να βοηθήσει, τουλάχιστον να φέρει την αστυνομία», περιγράφει ακόμα η νεαρή ηθοποιός.

«Είπα να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος. Στα σκοτάδια δε θέλω να ξαναβρεθώ ποτέ. Σταματάς να θες να επενδύεις σε έναν άνθρωπο, δε γυρνάς ξαφνικά και λες ότι θέλεις να πάθει κακό. Αγαπάω σημαίνει, σε αγαπάω να είσαι καλά, μην έχεις επαφή μαζί μου, δε με αφορά αυτό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ολοκληρώνοντας το σχετικό βίντεο.