Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η προδοσία με αγχώνει, με πληγώνει βαθιά»
Νέα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η προδοσία με αγχώνει, με πληγώνει βαθιά»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η προδοσία με αγχώνει, με πληγώνει βαθιά»

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια στο «Χαμογέλα και πάλι»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους, όταν η ηθοποιός ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκαν σε ένα τραπέζι, στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου η Ντορέττα, σχεδόν ετοιμόγεννη, «είχε πέσει με τα μούτρα στο φαγητό και δεν την ενδιέφερε τι έλεγαν γύρω της».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια και αποκάλυψε ότι και στις δύο εγκυμοσύνες της πήρε από 30 κιλά.

«Πολλά πράγματα έγιναν με τρόπους που δεν τους είχα σκεφτεί. Πολλά που έκανα τότε δεν θα τα έκανα. Έχουν γίνει πολλά σωστά και πολλά λάθη. Προσπαθώ να ελέγξω αυτά που παιρνουν από το χέρι μου, όλα τα υπόλοιπα προσπαθώ να τα διαχειριστώ», δήλωσε και συνέχισε για τα διάφορα που έχει δοκιμάσει στην τηλεόραση:

«Είμαι ανοιχτή σε πράγματα. Έχω κάνει χίλια δυο διαφορετικά πράγματα. Δεν το φοβάμαι αυτό. Αν είναι κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να το στηρίξω, πάω, δεν το φοβάμαι. Το έχω και από τον πρωταθλητισμό αυτό. Είναι τρόπος σκέψης και τον έχεις σε οτιδήποτε και να κάνεις. Κι εγώ το έχω πολύ αυτό. Ακόμα και στην αποτυχία, που δενμου αρέσει αυτή η λέξη, πιστεύω στο μάθημα. Ακόμα και σε αυτό έχω μάθει να μην το βάζω κάτω. Θα στεναχωρηθώ, θα πληγωθώ, έχω πει “δεν μπορώ άλλο” σε στιγμές, αλλά κρατάει πολύ λίγο. Πιο πολύ θα στεναχωρηθώ με σε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους, παρά με το αν δεν πάει καλά η δουλειά. Δεν μου αρέσει το παρασκήνιο και οι ίντριγκες, δεν εμπλέκομαι σε αυτά».

Την Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν την φοβίζει η απόρριψη. «Η προδοσία με αγχώνει. Επειδή δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ σε όλα τα επίπεδα, όποτε συμβαίνει αυτό, αν απογοητευτώ, με πληγώνει βαθιά. Γενικά συγχωρώ αλλά μπορεί να μην τον κρατήσω στη ζωή μου. Η συγχώρεση κάνει καλό σε εμάς. Έχω δώσει ευκαιρίες και σε φιλικό και σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή έχω κάνει κι εγώ πολλά λάθη, θα ήταν εγωιστικό να μη συγχωρώ».