Ο αδελφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό: «Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος θα είχα διασωληνωθεί»
Ελλάδα

Ο αδελφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό: «Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος θα είχα διασωληνωθεί»

Ο αδελφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό: «Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος θα είχα διασωληνωθεί»

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες με την ηθοποιό στο προαύλιο του νοσοκομείου που νοσηλεύονταν ο αδελφός της

Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης, ο αδελφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Ο επιχειρηματίας ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένος, νόσησε, μπήκε στο νοσοκομείο και γλίτωσε στο παρά πέντε τη διασωλήνωση και στέλνει το μήνυμα του υπέρ του εμβολιασμού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά είχε πυρετό και ενώ οι ημέρες περνούσαν τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν. Μάλιστα, ο υψηλός πυρετός για μέρες οδήγησε τον 45χρονο στο νοσοκομείο.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη όσες μέρες ο αδελφός της νοσηλευόταν, πήγαινε και καθόταν στο έδαφος στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου με το βλέμμα της συνεχώς καρφωμένο στο δωμάτιο του Ανδρέα.

Η εκπομπή παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες με την ηθοποιό στο προαύλιο του νοσοκομείου.

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ αλλά τώρα όλα καλά. Είχα κάνει το μονοδοσικό Johnson. Αυτό έβγαλε το σύστημα, αυτό πήγα και έκανα. Δεν ήμουν πολύ προσεκτικός. Από την καραντίνα είχα πολύ κλειστό κύκλο και νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής. Φορούσα πάντα τη μάσκα και χρησιμοποιούσα αντισηπτικά. Μόλις έκανα το εμβόλιο χαλάρωσα λίγο. Δεν το πίστευα ότι κόλλησα γιατί κόλλησα στους τρεις μήνες από το εμβόλιο, στο πικ της ανοσίας. Πίστευα ότι είχα κρυώσει από το air condition ή από τη μηχανή. Μετά το θετικό self test, έκανα και PCR», είπε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης.

Και συμπλήρωσε:

«Μου έκανε πνευμονία από την τρίτη μέρα. Μία εβδομάδα είχα 40 πυρετό και μετά πήγα στο νοσοκομείο. Από την δεύτερη μέρα νοσηλείας μου κάνανε μια θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα. Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο θα είχα διασωληνωθεί και θα είχα χειρότερη εξέλιξη».

Για την αδελφή του:

«Η αδελφή μου, η Ευδοκία, έρχονταν στο προαύλιο και καθόταν πολλές ώρες εκεί. Ήταν πολύ ενοχλητική (είπε χαριτολογώντας)».

Για τα πλαστά πιστοποιητικά:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί εξαιρούν αυτοί οι άνθρωποι την συγκεκριμένη ασθένεια από όλες τις υπόλοιπες. Πάνε με ευκολία στο γιατρό για το οτιδήποτε και εδώ τους λένε κάτι οι γιατροί και αρνούνται να το κάνουν. Αυτό με ξεπερνά. Με ξεπερνά επίσης και όταν πάει να γίνει πολιτικό θέμα. Μιλάμε για μία πανδημία που μας πήγε πίσω σε πολλά πράγματα και τώρα θέλουμε τη ζωή μας πίσω».

Για το μπούλινγκ που δέχτηκε:

«Δέχτηκα απίστευτο μπούλινγκ στα social media. Μου έλεγαν ότι δεν είμαι 45, αλλά 65. Ότι πρέπει να επιστρέψω τη δεύτερη επιστρεπτέα καθώς όσοι μιλάνε υπέρ των εμβολίων παίρνουν δύο επιστρεπτέες και όχι μία. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι καν στην Ελλάδα. Εγώ δεν παρότρυνα κάποιον να κάνει το εμβόλιο. Εγώ μίλησα για μένα»