Ο αστρολογικός οδηγός του Μαρτίου: Ποιες μέρες πρέπει να προσέξεις και σε ποιον τομέα
ΖΩΔΙΑ

Ο αστρολογικός οδηγός του Μαρτίου: Ποιες μέρες πρέπει να προσέξεις και σε ποιον τομέα

Ο αστρολογικός οδηγός του Μαρτίου: Ποιες μέρες πρέπει να προσέξεις και σε ποιον τομέα

Αναλυτικά οι μέρες και τα ζώδια που ευνοούνται

Ο αστρολογικός οδηγός του Μαρτίου θα σε βοηθήσει να γνωρίζεις πότε έρχονται τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, αλλά και όλες οι αστρολογικές όψεις του μήνα.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στην 12ο μοίρα του Ιχθύ, με την συμμετοχή του Δία και του Ουρανού.

Ένας νέος κύκλος ανοίγεται τώρα που προσφέρει περισσότερη τύχη, πίστη, χαρά, ευδαιμονία.

Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμου, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου μπαίνουν σε περίοδο με νέα, όμορφα, τυχερά ξεκινήματα!

Σημαντικό είναι ότι αυτή την ημέρα δίνονται και πολλές ευκαιρίες ανανέωσης.

Η σύνοδος Ερμή Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα επιφέρει ωστόσο με την σειρά της κάποιες σκληρές και καταλυτικές αποφάσεις για τα ζώδια του Σταθερού Σταύρου (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ο σχηματισμός της τριπλής συνόδου Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει το θάνατο και την αναγέννηση σε υποθέσεις ερωτικές και οικονομικές. Αυτό σημαίνει ότι κλείνουν κύκλοι για να ανοίξουν νέοι.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Η σύνοδος Ήλιου Δία στο ζώδιο του Ιχθύ μας προσφέρει τυχερές ευκαιρίες που δίνουν ικανοποίηση, προσφέρουν προοπτικές, δίνουν την δυνατότητα να επεκτείνουμε τα σχέδιά μας, ενώ νιώθουμε αφθονία.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτή την τυχερή σύνοδο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Σημαντικές προοπτικές ωστόσο θα έχουν και οι Δίδυμοι – Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Η σύνοδος Αφροδίτης Άρη στον Υδροχόο εγκαινιάζει μία νέα περίοδο όπου βρίσκουμε και πάλι την σπιρτάδα του ενθουσιασμού και της κοινωνικοποίησης, θα δούμε πολλές νέες φιλίες αλλά και έρωτες να γεννιούνται.

Τα ζώδια που θα έχουν δυνατές στιγμές στα ερωτικά τους είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα των πρώτων ημερών).

Στα οικονομικά τους θα έχουν θετικές εξελίξεις οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί 21-24/6 και 20-24/12.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Την Κυριακή στις 13 Μαρτίου 2022, η μέρα μας γεμίζει συναίσθημα, φαντασία, ονειροπόληση, δεν λείπουν όμως και οι αυταπάτες. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζουν την μεταξύ τους Σύνοδο (22ο52’), μία σημαντική όψη, που δεν θα μας αφήσει ανεπηρέαστους.

Ποιοι επηρεάζονται αρνητικά: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ποιοι επηρεάζονται θετικά: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει την θετική γωνία εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μία αστρολογική όψη εξαιρετικά θετική για να έχουμε όμορφες εκπλήξεις, χαρούμενα νέα και ανανέωση.

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Αυτή την ημέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, με την θετική συμμετοχή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ένα φεγγάρι που θα φέρει λύσεις και θα ολοκληρώσει καταστάσεις προσφέροντας περισσότερη δύναμη. Συνάμα το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα προσφέρει ενδυνάμωση, μεθοδικότητα, υπομονή, επιμονή για να κατακτήσουμε την επιτυχία.

Έρχονται χαρούμενες αποκαλύψεις, οικονομική εύνοια και ερωτισμός!

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και κυρίως όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σχηματίζει την δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλώντας ερωτικούς αλλά και οικονομικούς αιφνιδιασμούς.

Η επιρροή του Τετραγώνου Αφροδίτης- Ουρανού είναι πιο αισθητή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Η σύνοδος Ερμή – Δία στο ζώδιο του Ιχθύ, προσφέρει τυχερά, θετικά μηνύματα.

Δίνονται πολύ σπουδαίες ευκαιρίες για ταξίδια, γνωριμίες, συμφωνίες, προτάσεις, όλα αυτά θα τονώσουν την πίστη, την ελπίδα και τα ιδανικά μας.

Τα ζώδια που θα έχουν κάποια τυχερή εξέλιξη και πολύ ευχάριστα νέα αυτό το διάστημα είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Αυτή την ημέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μία όψη εκρηκτικότητας, αντίδρασης, ατυχημάτων και γεγονότων που προκαλούν ένταση και αποσταθεροποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι σημαντικό το επόμενο διάστημα να χαλιναγωγήσουμε την αντιδραστικότητα και την επαναστατικότητα.

Οι ανθρώπινες σχέσεις θα περάσουν από τον κυκλώνα δυνατών καβγάδων που θα ξεσπούν ξαφνικά και με ιδιαίτερα προκλητικές συμπεριφορές.

Προσοχή πρέπει όμως να δείξουμε και για την αποφυγή ατυχημάτων ή ακόμα και για βλάβες.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα και χρειάζεται να δείξουν παραπάνω προσοχή 2 μέρες πριν και 2 μέρες μετά την κορύφωση της όψης, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων διεγείρει την φαντασία, την εκφραστικότητα και τον συναισθηματισμό, όμως μας παρασύρει σε εσφαλμένες , ουτοπικές σκέψεις αλλά και σε ψέματα.

Στα θετικά: φαντασία, δημιουργικότητα, έμπνευση, ταξίδια στην φύση και στη θάλασσα, τρυφερότητα, συμπόνια, επικοινωνίες με συναίσθημα, ρομαντζάδες, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, έκφραση μέσω της τέχνης.

Τα αρνητικά: ψέματα, διλήμματα, αναβλητικότητα, αναποφασιστικότητα, διχασμοί, μπερδέματα και παρεξηγήσεις!

Αξιοποίησε τα όμορφα αν είσαι Καρκίνος – Αιγόκερως, Ταύρος – Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου , και προστατέψου από τα αρνητικά αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ο Ερμής από τους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μπορούμε να εμβαθύνουμε τις σκέψεις μας, αλλά και να επικεντρώσουμε το νου στην υλοποίηση σχεδίων.

Αυτή την ημέρα παρατηρούμε ότι υπάρχει μία άριστη συνεργασία ανάμεσα στην θέληση και την διορατικότητα.

Η έμπνευση της στιγμής, μπορεί πραγματικά να συνυπάρξει με την μεθοδική εφαρμογή των σχεδίων μας και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα! Διαθέτουμε ισχυρή μνήμη, μαντεύουμε τις κινήσεις των άλλων, και διεισδύουμε σε βάθος στις επικοινωνίες μας.

Τα λόγια χαρακτηρίζονται από οξυδέρκεια, δυναμισμό, βάθος, ουσία, διεισδυτικότητα και φέρνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Υδροχόο φέρνει πιέσεις, προκλήσεις, δοκιμασίες και περιορισμούς σε θέματα αισθηματικά και οικονομικά.

Κυριαρχεί μία παγερή ατμόσφαιρα στις ανθρώπινες σχέσεις οι οποίες βρίσκονται τώρα σε φάση δοκιμασίας για το αν αξίζουν να έχουν πορεία κοινή και μακρόχρονη.

Η μοναχικότητα θα βοηθήσει να δούμε πιο ξεκάθαρα τι έχει βάθος και ουσία, τι είναι σημαντικό και που αξίζει να επενδύσουμε συναισθηματικά.

Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες συναισθηματικές απογοητεύσεις ετούτο τον καιρό, όπου το δάκρυ θα πέσει κορόμηλο, εξαιτίας σκληρών, ψυχρών συμπεριφορών.

Στα οικονομικά υπάρχουν πιέσεις, ζορίσματα ευθύνες και με πολύ αγώνα μπορεί να επέλθει η ισορροπία και η αποκατάσταση! Είναι απαραίτητη η σωστή οργάνωση και η περικοπές σε κάθε τι περιττό!

H επιρροή αυτής της όψης είναι αισθητή σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.