«Ο Μάνος θέλει να “πουλήσει” τον εαυτό του. Θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αυτή τη δημοσιότητα, μιας και την έψαχνε τόσο καιρό!»
Νέα

«Ο Μάνος θέλει να “πουλήσει” τον εαυτό του. Θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αυτή τη δημοσιότητα, μιας και την έψαχνε τόσο καιρό!»

«Ο Μάνος θέλει να “πουλήσει” τον εαυτό του. Θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αυτή τη δημοσιότητα, μιας και την έψαχνε τόσο καιρό!»

Δημήτρης Σούρας part 2

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου, από το pelop.gr, μίλησε για τον Μάνο Δασκαλάκη την περίοδο του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Η δημοσιογράφος επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο 30χρονος έστειλε μήνυμα στην εφημερίδα όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, απαιτώντας να «κατέβει» η είδηση από το ηλεκτρονικό site.

«Η ενημέρωση ότι το παιδί ‘έφυγε’ από τη ζωή ήρθε σε μένα. Μπήκαμε στη διαδικασία να διασταυρώσουμε αν ισχύει. Επιβεβαιώθηκε, αναρτήθηκε και λίγα λεπτά μετά ήρθε ένα μήνυμα του κ. Δασκαλάκη που ζητούσε να κατέβει η είδηση».

Και συμπληρώνει: «Ο κ. Δασκαλάκης εκτίθεται και αυτοδιαψεύδεται γιατί το περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που λέει».

Σύμφωνα με την κ. Παπαγιαννακοπούλου, η συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη είναι διαφορετική από αυτήν που προσπαθεί να παρουσιάσει.

«Υπάρχουν μάρτυρες που είναι και στη διάθεση των Αρχών για να το επιβεβαιώσουν».

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε περίεργη συμπεριφορά, που δεν συνάδει σε πατέρα που έχει χάσει το παιδί του.

«Μάλιστα, παρουσία τρίτου ατόμου δεν δίστασε να πει “εγώ μια μέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα”. Σε πρώτη φάση κάποιος που το ακούει αυτό θα πει “ναι, να υπάρχει ένα πιο υγιές περιβάλλον για την τότε 6χρονη”. Από την άλλη δεν ακούγεται καλά να υπάρχει ένας πατέρας, η γυναίκα του να θρηνεί και να της λέει “τέλος το πένθος”».

Ο Δημήτρης Σούρας κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση αυτή.

«Ο σύζυγος δεν κατηγορείται, οπότε μιλάμε για τη συμπεριφορά του. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει τον εαυτό του. Είναι γεμάτος ναρκισσιστικά στοιχεία.

Μου έκαναν πολλά πράγματα εντύπωση από αυτή τη συνέντευξη.

Δεν άφηνε την Αγγελική Νικολούλη να τελειώσει μια ερώτηση, απαντούσε,  δεν ακούμε, εμάς μας ενδιαφέρει να πούμε τα δικά μας, πολύ προετοιμασμένος μου φάνηκε.

Επίσης το ότι θέλει να πουλήσει τον εαυτό του φαίνεται από δεκάδες άλλα πράγματα.

Βγήκαν και δώσανε μία κοινή συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη γεμάτη μέλι, γάλα και ζάχαρη. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα μόλις ακούστηκε η κατηγορία βγήκε στον Πέτρο Κουσουλό και τη “δίνει” στεγνά και την ονόμασε κατηγορούμενη.

Αντί να μας μιλήσει και να μας πει το απλό, πώς χάθηκαν τα παιδιά εκείνος άρχισε να ρίχνει τη χρυσόσκονή του και να μιλάει για γκόμενες.

Εγώ πιστεύω ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει μέσα στη ναρκισσιστική του διαταραχή -που δεν είναι καλή!- είναι να πουλήσει τον εαυτό του.

Και όταν θα βγει χωρίς καμία κατηγορία -γιατί αυτός δεν έκανε τίποτα- στο μέλλον θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αυτή τη δημοσιότητα, μιας και την έψαχνε τόσο καιρό.

Να ξέρεις φιλαράκι ότι θα την εκμεταλλευτείς σαν ήρωας του κακού».