«Ο Παράδεισος των κυριών» – Αργύρης Πανταζάρας: «Ο “Ντίνος” θα κάνει πρόταση γάμου»
Πρωινές εκπομπές

«Ο Παράδεισος των κυριών» – Αργύρης Πανταζάρας: «Ο “Ντίνος” θα κάνει πρόταση γάμου»

«Ο Παράδεισος των κυριών» – Αργύρης Πανταζάρας: «Ο “Ντίνος” θα κάνει πρόταση γάμου»

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος μίλησε για την απόφαση της πολιτείας να υποβαθμίσει τις σπουδές των ηθοποιών, το θέατρο, το #metoo, τον «Παράδεισο των κυριών», αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην παράσταση «Βρυκόλακες» του Ίψεν και στη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Σταμάτη Φασουλή.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο κλάδος μας έχει δεχθεί μια γροθιά. Στέλνω τη στήριξή μου στους σπουδαστές. Ο κλάδος μας δέχεται πολύ μεγάλο πόλεμο», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για τον ρόλο του στον «Παράδεισο των κυριών», τονίζοντας: «Δεν ξέρω γιατί είπα το “ναι”, κάτι με γοήτευσε. Ίσως και το ρίσκο, μου αρέσει να ρισκάρω, είναι ωραίο να έχεις κάτι να κατακτήσεις κι εσύ. Ο ρόλος του “Ντίνου” μου είναι άγνωστος. Μου άρεσε πολύ αυτό και το στοίχημα ακόμα της ζώνης. Το ότι παίζουμε 8 με 9 το βράδυ έχει κερδίσει δύσκολο κοινό. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το ότι τον ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε: «Πάντα σε ενδιαφέρει, δεν ξέρω ποιοι λένε ότι δεν τους νοιάζει, ίσως να μην είναι εξοικιωμένοι με το να παραδέχονται τα πράγματα. Πάει καλά και είμαστε περήφανοι», τόνισε και παραδέχτηκε ότι ο «Ντίνος» είναι ένα επιπόλαιο παιδί.

«Μου αρέσει που ενώ υπάρχει ο “Παράδεισος” εμείς φτιάχνουμε μια άλλη εκδοχή, ένα νέο σενάριο. Σίγουρα δεν είμαι έτσι εγώ στη ζωή μου. Ο Ντίνος θα κάνει πρόταση γάμου».

Ο Αργύρης Πανταζάρας δεν θέλησε να δώσει άλλα spoiler στην Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε όμως για το πώς αντιδρά ο κόσμος στον δρόμο όταν τον συναντά και αν υπάρχει ρόλος που να τον έχει στιγματίσει.

«Εμένα δεν με έχει στιγματίσει κανένας ρόλος. Δεν έχω αισθανθεί από τον κόσμο να παραβιάζει τα όριά μου. Ο θεατής ταυτίζεται με τον άνθρωπο που βλέπει να γλεντάει και να χαίρεται αυτό που κάνει».

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το #metoo: «Δεν πειράζει να καθαρίζει το παρελθόν. Έπρεπε να μιλήσουν οι άνθρωποι που έπρεπε όταν όλο αυτό βγήκε στην επιφάνεια. Καμιά φορά, καλό είναι να σωπαίνεις για να δώσεις χώρο, όχι για να συγκαλύψεις. Όχι δεν θα συνεργαζόμενουν με κάποιον αν αθωωθεί, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Δεν αφορά σε εμένα. Εγώ μιλούσα για αυτά τα θέματα από 24 ετών. Δέκα χρόνια πριν. Πράγματα που με προβλημάτιζαν για τον κλάδο, την αξιοπρέπεια, την ηθική, την ηθική της πόλης. Οι συνεντεύξεις μου ήταν τοποθετήσεις, δημοσίευμα τις σκέψεις μου. Τώρα τα είπαμε, βγάλτε το φίδι από την τρύπα, σκάψτε όσο πιο βαθιά γίνεται».

Για την προσωπική του ζωή και όσα ακούγονται κατά καιρούς: «Μπορεί να είσαι σε μια σχέση, να πουν ότι είσαι σε μια άλλη και να κάνεις κακό σε κάποιον. Αυτό γίνεται γιατί αναπαράγουν πολλές φορές χωρίς να τα ελέγξει κανείς. Εμένα μου αρέσει ούτε να κρύβεσαι, ούτε να φωνάζεις. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορείς να τα συζητάς όλα με όλους τους ανθρώπους».