«Ο Παράδεισος των Κυριών»: Ο Χρήστος Πλαΐνης έδωσε το spoiler – «Η σειρά ξεκινά με μια δολοφονία»
Πρωινές εκπομπές

«Ο Παράδεισος των Κυριών»: Ο Χρήστος Πλαΐνης έδωσε το spoiler – «Η σειρά ξεκινά με μια δολοφονία»

«Ο Παράδεισος των Κυριών»: Ο Χρήστος Πλαΐνης έδωσε το spoiler – «Η σειρά ξεκινά με μια δολοφονία»

Αποκαλύψεις από τον πρωταγωνιστή του νέου σίριαλ του Alpha

Πρεμιέρα πραγματοποιεί στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας η νέα σειρά του Alpha, «Ο παράδεισος των κυριών».

Η δραματική σειρά που εξελίσσεται τη δεκαετία του ’60 αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τον Χρήστο Πλαΐνη να αναλαμβάνει τον ρόλο του «Μάρκου Γιαννόπουλου», του λογιστή της εποχής.

Πρόκειται για τον «Σύζυγο της Πιπίτσας. Πατέρας της Γεωργίας και του Στέφανου. Γιος δημοσίου υπαλλήλου και νοικοκυράς σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά και εργάστηκε πολλά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος στην τράπεζα που διεύθυνε ο Χριστόφορος. Τον συνέστησε ως εξαιρετικό συνεργάτη στον Αριστείδη, κι έτσι προσλήφθηκε στον “Παράδεισο των κυριών”. Ηθικός, μετρημένος, ντροπαλός και άνθρωπος του καθήκοντος, προσπαθεί συνεχώς να ισορροπήσει ανάμεσα στο ηθικό και το ανήθικο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα του να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή στην οικογένειά του. Είναι στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος, παρόλο που η σύζυγός του η Πιπίτσα έχει αλλάξει πολύ απ’ όταν την γνώρισε και προσπαθεί να μεγαλοπιαστεί».

Ο Χρήστος Πλαΐνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον «Παράδεισο», αλλά και για τον ρόλο του.

«Είναι μια δραματική αλλά με κωμικές ανάσες σειρά. Ξεκινά με μια δολοφονία και από εκεί κα πέρα αρχίζουν να μπλέκονται διάφορα πράγματα. Είναι διάφοροι χαρακτήρες, με έρωτες, πάθη και έντονα συναισθήματα», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Γενικά μου αρέσει πολύ η Ελλάδα από το ’50 μέχρι το ’70. Νιώθω πολύ οικεία, πολύ όμορφα όταν κάνω τέτοιες δουλειές. Το παρελθόν αυτό έχει μια άλλη μυρωδιά, μια άλλη συνθήκη», πρόσθεσε.

Ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε και για τα τις ανάρμοστες συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής και τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε θεατρική παράσταση.

«Ο εισαγγελέας έχει καλέσει ηθοποιούς από την παράσταση, οπότε είναι ένα πράγμα που πολύ άμεσα θα συζητηθεί στο δικαστήριο και το να βγω εγώ σε μια εκπομπή και να δηλώνω κάτι, είναι κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Δεν έχω κληθεί. Έχω συναντήσει αρκετές φορές ανάρμοστες συμπεριφορές και έχω ακούσει και από συναδέλφους. Αν μου ζητήσουν να καταθέσω και είμαι υποχρεωμένος και μπορώ να βοηθήσω με κάποιον τρόπο θα το κάνω. Δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν τα άκουσα όλα αυτά», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Όταν υπάρχει παραβατική συμπεριφορά πρέπει ο καθένας να κάτσει στο σκαμνί, να απολογηθεί, να πει την άποψή του και από εκεί και πέρα να κριθεί ανάλογα από τη δικαιοσύνη. Δεν μου κάνει αίσθηση να δω συνάδελφο με χειροπέδες».