Οδυσσέας Σταμούλης: «Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα»
Νέα

Οδυσσέας Σταμούλης: «Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα»

Οδυσσέας Σταμούλης: «Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα»

Τι είπε για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Στην παράσταση «Απρόκλητος Επισκέπτης» στο θέατρο Eliart πρωταγωνιστή αυτήν την περίοδο ο Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το 10 ετών παιδί του, το χωρισμό του, τις δύσκολες συνεργασίες και τα ριάλιτι που είναι «σκουπίδια για να ταφούν με τοξικά απόβλητα».

«Έχω άγχος όταν ανεβαίνω στην σκηνή. Όταν μια νεαρή είπε στην Κοτοπούλη “δεν έχω άγχος” της απάντησε “το άγχος πάει με το ταλέντο”», ανέφερε ο ηθοποιός και μίλησε για τις ακραίες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου:

«Μας έχουν προσβάλει πολλές φορές παλιότεροι συνάδελφοι και σκηνοθέτες. Το θεωρούσαμε φυσιολογικό και πιο παλιά έριχναν χαστούκι».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Ο Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή: όταν γίνεται παιχνίδι εξουσίας η σεξουαλικότητα με ενοχλεί».

Για τα reality: «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι. Ακόμα και με καλά χρήματα. Ανατριχιάζω μόνο που το λες. Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία ανέχεται τα ριάλιτι, είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα».

Όσον αφορά στον Νίκο Σεργιανόπουλό τόνισε: «Σαν άνθρωπο δεν ξέρω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, σαν συνεργάτης ήταν πολύ κάλος. Δεν κάναμε όμως παρέα.  Από τους “Δυο Ξένους” έφυγε αιφνιδιαστικά. Τα πάθη έχουν καταλαγιάσει με τα χρονιά».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η πατρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος «ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω».

«Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νομού», ανέφερε για την πρώην σύντροφο του.