Οι ερωτικές προβλέψεις από 24 έως 30 Οκτωβρίου – Τα do και τα dont’s του ζωδιακού κύκλου
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις από 24 έως 30 Οκτωβρίου – Τα do και τα dont’s του ζωδιακού κύκλου

Οι ερωτικές προβλέψεις από 24 έως 30 Οκτωβρίου – Τα do και τα dont’s του ζωδιακού κύκλου

Οι ερωτικές προβλέψεις από 24 έως 30 Οκτωβρίου όλων των ζωδίων όπως αναφέρονται αναλυτικά στο oroskopos.gr .

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γοητεία, πάθος και σεξουαλικότητα για εσένα του 1ου! Εσύ του 2ου, σπας τα ταμπού στον έρωτα! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες ή όμορφες συζητήσεις με το άλλο σου μισό!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από εκρήξεις ζήλιας, τοξικές συμπεριφορές και λάθος ερωτικές επιλογές!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα σχέση, ενδυνάμωση υπάρχουσας, επισημοποίηση και γενικά, εύνοια στον συντροφικό τομέα, 1ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μικρές ανατροπές και δυσκολίες στον έρωτα, σου ρίχνουν το κέφι. Εσύ του 3ου, ασχολείσαι κυρίως με την εργασία σου αυτήν την εβδομάδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ομορφαίνεις 1ο δεκαήμερο! Ετοιμάσου για κομπλιμέντα! 2ο δεκαήμερο, στα ξαφνικά θα πάρεις χαρά, από έρωτα ανεκπλήρωτο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, πάθος, τύχη ερωτική και μόνο θετικές εξελίξεις στα αισηματικά σου!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μην προσπαθείς συνεχώς να έχεις τον έλεγχο, λόγω έπαρσης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απόλυτα ερωτική η εβδομάδα, 1ο δεκαήμερο! Η τύχη είναι στο πλευρό σου, περνάς υπέροχα και εκπληρώνεις ό,τι επιθυμείς στον έρωτα! 2ο δεκαήμερο, μία όμορφη αλλαγή θα έρθει στα ερωτικά σου! Εσύ του 3ου, θα έχεις επικοινωνία με έρωτα παρελθοντικό ή τρυφερές συζητήσεις με το ταίρι σου!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τοξικότητα, ζήλιες, ρήξεις, γκρίνια, μουρμούρα και απογοητεύσεις!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ευκαιρία για επανασύνδεση ή για συγκατοίκηση, θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και ερωτικές παθιασμένες συζητήσεις!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, τα προβλήματα συνεχίζουν σε έρωτα, σπίτι και καριέρα. Εσύ του 3ου, μακριά από επικοινωνιακά λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η καλύτερη εβδομάδα για φλερτ, γνωριμίες και νέα ξεκινήματα με το άλλο σου μισό, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, μπορείς να αναμένεις μία ξαφνική εξομολόγηση! Εσύ πάλι του 3ου, ετοιμάσου για μία περίοδο, γεμάτη αισθησιασμό!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, η τάση σου για κτητικότητα και ζήλια, θα φέρει καυγάδες!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακές στιγμές, αλλά και ερωτική σταθερότητα για εσένα του 1ου! Εσύ πάλι 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις βελτιώση και ανανέωση στον σεξουαλικό τομέα! Εσύ του 3ου, έχεις επικοινωνιακή εύνοια! Φλερτ, γνωριμίες και ευχάριστες ειδήσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Τα «ΜΗ»: Για άλλη μια φορά, προκαλείς προλήματα στα αισθηματικά σου 1ο δεκαήμερο, με τοξικές συμπεριφορές, ζήλιες και παιχνίδια εξουσίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ομορφιά, ερωτικές επιτυχίες, αισθηματική εύνοια και μόνο θετικές εξελίξεις, για τα ερωτικά σου θέλω, 1ο δεκαήμερο! Μήνυμα από έρωτα παρελθοντικό ή απωθημένο θα έχεις, 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ρήξεις αναμένονται, αφού επανέρχονται παλαιά προβλήματα! Εσύ του 3ου, κινδυνεύεις με αποκαλύψεις, γι’αυτό όχι σε ψέματα, μυστικά και παρανομίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντισμός, συναίσθημα και χαρά από έρωτα παλαιό ή ανεκπλήρωτο, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις εκπλήξεις, εξομολογήσεις, γνωριμίες, φλερτ και όμορφες αλλαγές!

Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, πρέπεις να κάνεις υπομονή, γιατί μάλλον βαρετή θα είναι η εβδομάδα για τα ερωτικά σου! 3ο δεκαήμερο, μη ανακατεύεις φιλία και έρωτα, γιατί θα βγεις ζημιωμένος!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εκπλήξεις, κατακτήσεις, αλλαγές, κεραυνοβόλοι έρωτες, φλερτ και πλήρη ερωτική ανανέωση θα έχεις, 1ο και 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, λάθη κάνεις απανωτά, λόγω της τάσης σου να επιβάλλεις το εγώ σου και να θες συνεχώς να έχεις τον έλεγχο! Αρνητικές οι συνέπειες, σε έρωτα, δουλειά και σπίτι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:3ο δεκαήμερο, όλα σούπερ! Φλερτ, γνωριμίες, πάθος, επίτευξη ερωτικών στόχων, συναρπαστικές εμπειρίες, χαρούμενες στιγμές και μόνο θετικές εξελίξεις!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου! Εσύ του 2ου, θα αντιμετωπήσεις και αυτήν την εβδομάδα ορισμένες δυσάρεστες ανατροπές και εξελίξεις στον έρωτα κι όχι μόνο!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ο απόλυτα τυχερός, 1ο δεκαήμερο! Πετυχαίνεις στόχους, φλερτάρεις, εκπληρώνεις επιθυμίες και όλα θα πάνε όπως ακριβώς επιθυμείς! Ένα ξαφνικό μήνυμα, θα σου δώσει χαρά 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις μία παθιασμένη ερωτική εβδομάδα!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, παιχνίδια εξουσίας, εμμονές, ζήλια και τοξικοί καυγάδες, μόνο προβλήματα θα σου φέρουν!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr