Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14-20 Μαρτίου: Ποια ζώδια θα ζήσουν αλλαγές και ποια θα έχουν εκπλήξεις από το άλλο τους μισό;
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14-20 Μαρτίου: Ποια ζώδια θα ζήσουν αλλαγές και ποια θα έχουν εκπλήξεις από το άλλο τους μισό;

Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14-20 Μαρτίου: Ποια ζώδια θα ζήσουν αλλαγές και ποια θα έχουν εκπλήξεις από το άλλο τους μισό;

Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14-20 Μαρτίου περιλαμβάνουν τα «μη» και τα «πρέπει» για κάθε ζώδιο στον ερωτικό τομέα ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, έρχονται μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά σου. Ετοιμάσου για εκπλήξεις! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ένας έρωτας παλαιός ή ανεκπλήρωτος, θα σου δώσει χαρά.

Τα «ΜΗ»:1ο και 2ο δεκαήμερο, καυγάδες με φίλους, θα ρίξουν την ερωτική σου διάθεση, όπως και εσένα του 3ου, κάποια εργασιακά προβλήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για νέες συναρπαστικές γνωριμίες ή απλά για μία ευχάριστη έκπληξη από το άλλο σου μισό.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, πέρα από τα επαγγελματικά προβλήματα, προκαλείς και ρήξεις μεγάλες στον ερωτικό τομέα, λόγω της συμπεριφοράς σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, έχεις ερωτική τύχη, χαρμόσυνες εξελίξεις, φλερτ, συναρπαστικές εμπειρίες και καλοπέραση.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι στις επικοινωνιακές γκάφες! Εσύ του 3ου, ασχολείσαι κυρίως με καριέρα και οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος, γοητεία, σεξουαλικότητα και καυτές στιγμές, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου και του 3ου, θα έχεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα που θα σου δώσει χαρά και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο η υπερβολική ζήλια, θα φέρει μεγάλες ρήξεις! 3ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακά λάθη.

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα σχέση, κεραυνοβόλος έρωτας, συντροφικότητα και ερωτική σταθερότητα για 1ο και 2ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ο τομέας της κρεβατοκάμαρας, βελτιώνεται στο έπακρο.

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στα νεύρα! 2ο δεκαήμερο, έρχονται ρήξεις και ανατροπές στον συντροφικό τομέα! 3ο δεκαήμερο, ζήλια, κτητικότητα και πείσματα, θα φέρουν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και χορταίνεις κατακτήσεις! Ο συντροφικός τομέας, φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες, παθιασμένες στιγμές και νέα ξεκινήματα 2ο και 3ο δεκαήμερο.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, επαγγελματικά τρεξίματα, βάζουν τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα! 3ο δεκαήμερο, νεύρα και καυγάδες στον έρωτα, θα σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες.

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τέλεια περίοδος για εσένα του 1ου και 2ου δεκαημέρου! Κατακτήσεις, θαυμαστές, επιτυχίες, πάθος, ρομαντισμός και μόνο χαρούμενες εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με εργασιακά και πρακτικά θέματα! Εσύ του 3ου όμως, προσοχή και στον ερωτικό τομέα, αφού αποκαλύψεις και παρασκηνιακές ενέργειες, δεν σε ωφελούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει! Κατακτήσεις, φλερτ, ερωτική καλοπέραση, αισθηματική τύχη, κεραυνοβόλοι έρωτες και ευχάριστες εκπλήξεις 2ο και 3ο δεκαήμερο.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, αναμένονται ρήξεις, απότομες απογοητεύσεις και δυσάρεστες ανατροπές, όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και σε σπίτι και εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες, ευχάριστες στιγμές με το άλλο σου μισό, αλλά και ερωτικές συνομιλίες να αναμένεις 1ο και 2ο δεκαήμερο. Εσύ μάλιστα του 2ου, μπορεί να έχεις και επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μακριά από λάθη επικοινωνιακά! 3ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Ωστόσο, στον έρωτα, μείνε μακριά από κόντρες και ξεσπάσματα.

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακές στιγμές, ερωτική σταθερότητα και απολαύσεις στην αισθηματική σου ζωή, 1ο και 2ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσει για ερωτικές επικοινωνίες και εξομολογήσεις, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μακριά από ζήλια και κτητικότητα! Εσύ του 3ου, προσοχή στα επικοινωνιακά λαθάκια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ομορφιά, γοητεία, λάμψη και πολλές ερωτικές επιτυχίες, 1ο και 2ο δεκαήμερο!2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για μία απόλυτα ερωτική εβδομάδα, γεμάτη αισθησιασμό, αλλά και σιγουριά στα αισθηματικά σου.

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο όχι στον εγωισμό και τα νεύρα. 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ανατροπές και ρήξεις. Εσύ του 3ου, μακριά από ζήλιες και παιχνίδια εξουσίας.

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για μία μεγάλη χαρά, από έναν έρωτα ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό! 3ο δεκαήμερο, ένας μεγάλος στόχος στα αισθηματικά σου, επιτυγχάνεται.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένους και παράνομους έρωτες! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για εντάσεις στην συντροφική σου ζωή.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr