Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων από 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2022
ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων από 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2022

Οι εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων από 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2022

Τα «πρέπει» και τα «μη»

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν τα ζώδια στον ερωτικό τομέα την εβδομάδα που έρχεται;

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μια παθιασμένη νέα γνωριμία έρχεται ή χαρμόσυνες αλλαγές στην σχέση σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος, 1ο δεκαήμερο! Ένα παρασκηνιακό μήνυμα, θα σου δώσει ξαφνική και μεγάλη χαρά στα ερωτικά σου, 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, ασχολείσαι κυρίως με την καριέρα, ωστόσο στα ερωτικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Έρχονται κόντρες, ρήξεις και καυγάδες!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εκπλήξεις, ερωτική τύχη και ευχάριστες ξαφνικές αλλαγές, θα έχεις 2ο δεκαήμερο. Παθιασμένες επικοινωνίες, άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις ερωτικούς στόχους και τύχη στα αισθηματικά σου, για εσένα του 3ου!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, πέρα από κάποια επαγγελματικά προβλήματα, θα υπάρξουν και μεγάλες δυσκολίες ή ακόμα και ρήξεις και στα ερωτικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Προς το τέλος της εβδομάδας έρχονται τα καλύτερα 1ο δεκαήμερο! Μηνύματα, γνωριμίες και μεγάλα πάθη! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις πάθος, σεξουαλικότητα και εκπλήρωση επιθυμιών!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ξαφνικά τα ερωτικά σου σοβαρεύουν και εσύ ασχολείσαι κυρίως με καριέρα και οικογένεια! Εσύ του 3ου, μακριά από τοξικές σχέσεις, ζήλια και καυγάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το Σαββατοκύριακο, υπόσχεται πάθος και σεξουαλικότητα, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, αισθηματικές χαρές, εξομολογήσεις, εκπλήξεις και κεραυνοβόλους έρωτες! Πάθος, γοητεία, συντροφικότητα και τέλειο σεξ, 3ο δεκαήμερο.

Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από τοξικότητα, ζήλια και λάθος παρορμητικές επιλογές.

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το Σαββατοκύριακο, σου επιφυλάσσει πάθος και συντροφικότητα, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, ανανεώνεις στο έπακρο τον σεξουαλικό τομέα.

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από τσακωμούς! Εσύ του 2ου, θα περάσεις μία μεγάλη κρίση στην συντροφική σου ζωή! Η δουλειά και η καθημερινότητα, μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κεραυνοβόλοι έρωτες, εκπλήξεις από το άλλο σου μισό και σίγουρα απίστευτη τύχη στην συντροφική σου ζωή, 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, χορταίνεις συναίσθημα, ρομαντισμό, κατακτήσεις, πάθος και άπειρες κατακτήσεις.

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με επαγγελματικά θέματα, αυτήν την εβδομάδα!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, προς το τέλος της εβδομάδας, να αναμένεις ερωτική εύνοια και μπόλικο πάθος! Συναίσθημα και ρομαντισμός, για εσένα του 3ου δεκαήμερου, αρκετό φλερτ για το 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, μακριά από το ερωτικό σου παρελθόν και αν είσαι δεσμευμένος, μακριά από λάθη, ζήλια, γκρίνια και τοξικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, θαυμαστές, πάθος, απρόσμενες εξομολογήσεις, έρωτες με την πρώτη ματιά και άπειρη ερωτική τύχη 2ο δεκαήμερο! Για εσένα του 3ου, έρχονται ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες ή και νέες γνωριμίες!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μακριά από το ερωτικό παρελθόν, από λάθη και από ρήξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για μία νέα καυτή γνωριμία ή για παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό! Εσύ του 2ου, θα έχεις ένα ξαφνικό μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν ή αν είσαι δεσμευμένος, μία ευκαιρία για συγκατοίκηση με το άλλο σου μισό! Αισθησιακές στιγμές, για το 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι σε πείσματα, ζήλια και τοξικές σχέσεις που δεν υπόσχονται σταθερότητα!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακές καυτές στιγμές, για εσένα του 1ου δεκαημέρου! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και ευχάριστες ερωτικές συνομιλίες! Εσύ του 3ου δεκαημέρου, γοητεύεις και χορταίνεις καυτές σεξουαλικές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, όχι σε ζήλια και κτητικότητα. Ιδίως εσύ του 3ου, θα πρέπει να αποφύγεις και τοξικές σχέσεις, λάθη και ρήξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, το Σαββατοκύριακο θα νιώσεις ξανά πρωταγωνιστής στον έρωτα! Πάθος, γοητεία και ερωτική εύνοια! Εσύ του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις άπειρες αισθησιακές στιγμές! Εσύ του 3ου, θα απολαύσεις ρομαντισμό και πάθος με το άλλο σου μισό ή με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μία εβδομάδα που αποτελεί κρίση για τις ερωτικές σου σχέσεις, ιδίως τις σταθερές! Εσύ του 3ου, μακριά από απαγορευμένους έρωτες, γιατί θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χαρά από απωθημένο έρωτα θα έχεις στο τέλος της εβδομάδας, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις την τέλεια εβδομάδα! Άπειρη ερωτική τύχη, μόνο χαρές στα αισθηματικά σου, εκπλήξεις και κεραυνοβόλοι έρωτες! Απόλαυσε το! Για το 3ο δεκαήμερο, έρχονται χαρμόσυνες αλλαγές και βελτίωση στην σχέση τους ή νέες γοητευτικές γνωριμίες για τους ελεύθερους.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όχι στις απαγορευμένες σχέσεις. Εσύ του 3ου, μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα!