Οι προβλέψεις της Δευτέρας (14/6): Ανακατατάξεις, αναθεωρήσεις και εντάσεις
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας (14/6): Ανακατατάξεις, αναθεωρήσεις και εντάσεις

Οι προβλέψεις της Δευτέρας (14/6): Ανακατατάξεις, αναθεωρήσεις και εντάσεις

Τι πρέπει να προσέξεις;

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν;

Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητές και τις δουλειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ωθηθείτε σε γενικές αναθεωρήσεις και ίσως δε θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στη δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας, έχουν αφήσει παρακαταθήκη πείρας, την οποία τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που είχατε αποφασίσει ή να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους και το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε τα καθημερινά σας προβλήματα, χωρίς να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς που θα σας εμποδίσουν να βρείτε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι κακό να μάχεστε για το καλύτερο, αρκεί να μην ξεχνιέστε ή παρασύρεστε και στην προσπάθειά σας για να το επιτύχετε, ποδοπατήσετε τον εαυτό σας και κατά συνέπεια την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε με πολλούς τρόπους από τη γνωστή καθημερινότητα και τα προβλήματα της και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Η αύξηση της κοινωνικότητάς σας θα φέρει στο δρόμο σας γνωριμίες με ασυνήθιστα άτομα, που μελλοντικά θα γίνουν φίλοι και πολύ καλοί συνεργάτες σας.