Οι προβλέψεις της εβδομάδας 21-27/3 από τον Κώστα Λεφάκη: Ποια ζώδια θα ζοριστούν στα επαγγελματικά και ποια στα προσωπικά τους;
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 21-27/3 από τον Κώστα Λεφάκη: Ποια ζώδια θα ζοριστούν στα επαγγελματικά και ποια στα προσωπικά τους;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 21-27/3 από τον Κώστα Λεφάκη: Ποια ζώδια θα ζοριστούν στα επαγγελματικά και ποια στα προσωπικά τους;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται από 21-27 Μαρτίου από τον Κώστα Λεφάκη: Ποια ζώδια θα ζοριστούν στα επαγγελματικά και ποια στα προσωπικά τους;

Κριός

Ο μέρες της εβδομάδας θα είναι αρκετά δύσκολες στον τομέα των επαγγελματικών σχέσεων και κοπιαστικές στον τομέα της εργασίας. Ο Ερμής στους Ιχθείς κάνει πιο κουραστική την καθημερινότητα σας περιπλέκοντας σας μέσα σε διαδρομές που θα έπρεπε να αποφύγετε. Η περίοδος τονίζει το πείσμα και την εμμονή σας σε θέματα οικονομικά και ερωτικά, ενώ δεν σας αφήνει ούτε ένα λεπτό ήρεμους. Ελέγχετε τι λέτε και τι κάνετε ενώ πολλά θα κριθούν από τη δική σας υπομονή.

Ταύρος

Οι μέρες που ακολουθούν δείχνουν αυτά που θα μεσολαβήσουν το προσεχές διάστημα και τα οποία θα πρέπει να υπολογίσετε καλά. Προς το παρόν αποφύγετε λάθη στους υπολογισμούς σας και μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες των οποίων οι συνέπειες θα σας επιβαρύνουν αργότερα. Το άγχος και ο εκνευρισμός δεν θα λείψει. Στον έρωτα δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές αλλά το όλο κλίμα παραμένει μεταβατικό. Καταπολεμήστε τις φοβίες και τις προκαταλήψεις.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή είναι και καλή και επεισοδιακή. Καλή γιατί μπορείτε να σταθεροποιήσετε κάποιους νέους στόχους και επεισοδιακή γιατί θα βγάζει αιφνιδιασμούς ή θα προκαλεί πιέσεις στον οικονομικό τομέα. Οι αναζητήσεις σας θα έχουν το ποθητό αποτέλεσμα, η σχέση σας με το περιβάλλον μπορεί να βελτιωθεί ή εσείς να πετύχετε στις επιδιώξεις σας. Ο σκοπός δεν είναι να σιγουρέψετε κάτι αλλά να μην σας μείνουν απωθημένα. Στα αισθηματικά σας δεν αλλάζει κάτι προς το παρόν.

Καρκίνος

Αρκεστείτε σε αυτά που έχετε ή σε αυτά που μπορείτε να επιδιώξετε εκ του ασφαλούς. Η εκδοχή να χάσετε κάτι ή να χωρίσετε με κάποιον είναι πολύ πιθανή, η εργασία ωστόσο μπορεί να προχωρήσει καλύτερα, βοηθούμενη από την τύχη αλλά και από την δίκη σας σκοπιμότητα. Πάντως μέσα σε μια επεισοδιακή άνοιξη μπορείτε να κάνετε τους υπολογισμούς εκείνους που θα σας δώσουν μια καλή καθημερινότητα αργότερα, αρκεί να μείνετε σταθεροί σε οτιδήποτε προδιαγράψετε τώρα.

Λέων

Συγκριτικά με άλλους είστε καλύτερα ενώ η εβδομάδα σας κάνει πιο τολμηρούς αλλά και πιο γοητευτικούς στις επαφές σας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν να κατακτήσετε. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι θα έχουν προβλήματα, συμπαρασταθείτε τους με μέτρο. Μην βιάζεστε να πείτε και να κάνετε πράγματα περισσότερα από αυτά που μπορείτε. Οικονομικά οι μέρες προβλέπονται καταναλωτικές γι’ αυτό χρειάζεται μέτρο. Κοινωνικά θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις και εμπειρίες.

Παρθένος

Δυνατές προβλέπονται οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις τις μέρες αυτές, ενώ προσωπικές, αισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις θα σα απασχολήσουν εκ νέου. Η οικογένεια συνεχίζει να σας πιέζει και η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει καινούργια ασάφεια. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας αποφύγετε σχόλια και παρατηρήσεις, εκτελέστε τα καθήκοντα σας και περιμένετε να φύγει ο Μάρτιος. Βρείτε διέξοδο μέσα από ενδιαφέροντα ή από προτάσεις ψυχαγωγίας που θα σας γίνουν.

Ζυγός

Έντονες προβλέπονται οι μέρες αυτές και αρκετά εριστικές για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ξεκινούν οι θύελλες της άνοιξης και εσείς θα πρέπει να είστε σταθεροί στις κινήσεις σας αλλά και προνοητικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε. Νέες εξελίξεις προβλέπονται στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστες. Πάρτε θαρραλέες πρωτοβουλίες και αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να έχετε ψυχραιμία, να είστε οργανωμένοι, και παράλληλα καταπολεμήστε τους εφιάλτες και τις τυχόν φοβίες σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τις συνθήκες της εργασίας σας που αλλάζουν και μην εκτίθεστε σε κινδύνους και στο ενδεχόμενο ενός μηχανικού ατυχήματος. Ο σύντροφος σας θα σας προβληματίσει με αυτά που θα σας πει ενώ ένας φίλος θα σας φανεί χρήσιμος. Ευτυχώς η εβδομάδα κλείνει καλύτερα με την εύνοια της τύχης και την αύξηση της δημιουργικότητας σας.

Τοξότης

Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες προκειμένου να κρατήσετε ασφαλή τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν και τις σχέσεις που διατηρείτε αυτή την εποχή από την επίδραση γεγονότων και κακόβουλων προθέσεων. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά να κερδίσετε ευκολότερα την γνώμη των άλλων ή να σας γίνει η χάρη που θα ζητήσετε. Επικοινωνιακά αποφύγετε δυσάρεστους ανθρώπους , οικονομικά φανείτε πιο προνοητικοί. Όσοι ταξιδέψετε κινηθείτε οργανωμένα και τέλος αρχίστε να προετοιμάζεστε ψυχολογικά για τις αλλαγές και τις εξελίξεις που σας περιμένουν τον προσεχή μήνα.

Αιγόκερως

Νευρικές και δύσκολες στιγμές δεν θα λείψουν στο κλείσιμο του φετινού Μαρτίου. Ο Ήλιος στον Κριό ενεργοποιεί κάποια προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα που δεν πρέπει να χαλάσουν την εξωτερική σας ισορροπία. Μην βιάζεστε να αντιδράσετε και μην φοβάστε να πείτε την γνώμη σας όταν πρέπει. Δεν είναι όμως τόσο το τι θα πείτε αλλά το πώς θα το πείτε και αυτό πρέπει να προσέξετε. Κάποιες φορές είναι καλό να μη βιάζεστε να εκδηλώσετε τους ενθουσιασμούς σας.

Υδροχόος

Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σας σας βοηθούν να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα αρκεί να μην είναι ενοχλητικά στα αυτιά τρίτων. Πάρτε τις αποφάσεις που θέλετε εφόσον έχετε υπολογίσει όλη την εκδοχή των συνεπειών τους. Ασχοληθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε περισσότερο ή με τον εξωραϊσμό του σπιτιού σας, αν αυτός είναι αναγκαίος. Αποφύγετε να ταξιδέψετε ή να κάνετε καινούρια επαγγελματικά ξεκινήματα αυτό το διάστημα. Υπολογίστε την γνώμη θετικών ανθρώπων αλλά μην αφήνετε το περιβάλλον να επηρεάζει σε βάθος τις δικές σας κρίσεις.

Ιχθύες

Η εβδομάδα σας βοηθά να έχετε επιτυχείς επιδόσεις και σε συναισθηματικό και σε πρακτικό πεδίο. Η κατανάλωση της ενέργειας και των χρημάτων όμως θα είναι αναπόφευκτη, ενώ τα φεγγάρια προβλέπονται επεισοδιακά και μοιραία. Επιταχύνονται οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή ενώ ένα περιστατικό μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Θα χρειαστεί να παίξετε το ρόλο του «πυροσβέστη» αρκετές φορές, στις συναισθηματικές ή στις οικονομικές «φωτιές» που θα ανάψουν γύρω σας.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr