Οι προβλέψεις της εβδομάδας: Τι θα συμβεί από τις 25 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου;
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας: Τι θα συμβεί από τις 25 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας: Τι θα συμβεί από τις 25 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου;

Δες την εβδομαδιαία πρόβλεψή σου!

Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις! Ανήκεις στους τυχερούς;

Οι προβλέψεις από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε άλλους και να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμός και μια σωστότερη οργάνωση των σχεδίων σας για να μην μπλοκάρονται από δική σας υπαιτιότητα. Μέσα από την εξέλιξή τους, θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας. Λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως, θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσο καιρό αποφεύγατε. Ακούστε, ότι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση. Εάν δε θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε την τάση να πληγώνετε το ταίρι σας συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσείς δε σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας. Ανοίξτε διάλογο με το σύντροφό σας και μη συσσωρεύετε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, που κάποια στιγμή θα σας κάνουν να εκραγείτε βίαια. Αποφύγετε να απαντήσετε στις προκλήσεις του με πρόκληση. Αν πιστεύετε ότι η σχέση σας έχει περιθώρια βελτίωσης, φροντίστε να παίρνετε τις αποφάσεις σας με ξεκάθαρο μυαλό και τρίτα άτομα ή γεγονότα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε αρκετά δυναμικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, εκπέμποντας στους γύρω σας σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην παρασυρθείτε με βιαστικές κινήσεις. Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με το σύντροφό σας, εάν ο στόχος σας είναι να συνεχίσετε να έχετε πάντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη σχέση. Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας και στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να υποσκελίσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και τους ανταγωνιστές σας, για να τους ελέγχετε καλύτερα. Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν. Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως το συναισθηματικό σας τομέα. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε πολλά και κυρίως δε θα κινδυνέψουν οι φιλίες σας. Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σας. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία, γιατί βρίσκεστε σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη από επικοινωνία και να διαμορφώστε το κλίμα υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν μέσα στα άμεσα σχέδιά σας δεν έχετε σκοπό να ηρεμήσετε για να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να ξαναέρθετε σε ισορροπία. Αν τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, ανακαλύψετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, θα γκρεμίσετε ότι φτιάξατε με κόπο και θα φέρετε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν αν δεν τα σκαλίσετε.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σας. Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν το θέλετε είστε δυναμικοί, ερωτικοί και προστατευτικοί, αλλά έχετε και αυτό το μικρόβιο μέσα στο μυαλό σας που σας κάνει να πιστεύετε πως κάτι καλύτερο υπάρχει πίσω από τη γωνία. Σταματήστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί άμα καταστρέψετε αυτό που έχετε με ανόητα καπρίτσια, να είστε σίγουροι πως κανένας δε θα συμμεριστεί την αβάσιμη άποψή σας. Ηρεμήστε και νοιαστείτε πραγματικά για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και δε θα χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σας ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επίπονο για εσάς. Μην πάρετε ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες και έντονα πάθη. Η διαίσθησή σας είναι καλή, γι’ αυτό μην την εγκλωβίζετε και αφήστε την να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν αν δουν ότι προσπαθείτε για κάτι όμορφο με σωστές βάσεις και θα σας δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά σας προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολεμήστε το άγχος και το φόβο για να έχετε προκλήσεις σε συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Να θυμάστε πως αν θέλετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε πρωτίστως από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους και μετά να προβείτε σε αποφάσεις. Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητα, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητα σας. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται και ίσως να είναι καλύτερα που διαμορφώνεται έτσι το σκηνικό, μια που όσοι θα παραμείνουν κοντά σας θα έχουν δώσει την καλύτερη απόδειξη ότι σας αγαπούν. Αυτοί που θα αντιδράσουν είναι όσοι είχαν υποκριθεί συναισθηματικά απέναντί σας, για να επιτύχουν σκοπούς που μόνο αυτοί γνώριζαν, όμως, τέτοια άτομα δε χρειάζεται να τα έχετε δίπλα σας. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σας σχέσεις ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ: Η βδομάδα είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δε θα μπορείτε να διαλέξετε το σωστό τρόπο να κινηθείτε. Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία. Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζεστε στα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας.