Οι προβλέψεις της Κυριακής  24/1: Ώρα για σοβαρές αποφάσεις με ωριμότητα και σύνεση
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Κυριακής 24/1: Ώρα για σοβαρές αποφάσεις με ωριμότητα και σύνεση

Οι προβλέψεις της Κυριακής  24/1: Ώρα για σοβαρές αποφάσεις με ωριμότητα και σύνεση

Πώς θα επηρεάσει η Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου τα ζώδια;

Η Σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιείται σήμερα και μας κάνει πιο στοχαστικούς, υπεύθυνους αλλά και επιφυλακτικούς στην συμπεριφορά μας.

Επιπλέον μας δίνει την ευκαιρία να λύσουμε και να διορθώσουμε παρελθοντικά προβλήματα ή καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, με τη βοήθεια της λογικής.

Αντιμετωπίζουμε ώριμα τα προβλήματα της καθημερινότητας, αποφεύγουμε επιφανειακές σχέσεις και επιπόλαιες συμπεριφορές και αποκτούμε εμπειρίες ουσίας.

Βάζουμε σοβαρούς στόχους, είμαστε προσγειωμένοι αλλά και αρκετά φιλόδοξοι, ρεαλιστές και αντικειμενικοί.

Αυτήν την περίοδο, θα είμαστε αρκετά μοναχικοί, κλειστοί, σκληροί, ψυχροί και επιφυλακτικοί. Απαισιοδοξία, βαριά διάθεση και ίσως θλίψη, είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και η διστακτικότητα και η συστολή.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός τώρα και ασχολείσαι μόνο με τους ουσιαστικούς σου φίλους.Ένα όνειρο σου, θα έχει εμπόδια, όσον αφορά την πραγματοποίηση του!

ΤΑΥΡΟΣ

Φρόντισε να αποδείξεις πόσο σοβαρός και υπεύθυνος εργαζόμενος είσαι, αν θες η επιτυχία να έρθει στα χέρια σου! Στον τομέα των σχέσεων, θα υπάρξουν δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους, να είσαι έντιμος και προσγειωμένα αισιόδοξος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λόγω διορατικότητας και έντονης σοβαρής σκέψης, βρίσκεις λύσεις σε ερωτικές και οικονομικές δυσκολίες που θα προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Να είσαι σοβαρός και να κάνεις ουσιαστικές επιλογές, για να έχεις τις μακροπρόθεσμες λύσεις που χρειάζεσαι, στην συντροφική σου ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να είσαι υπεύθυνος, σοβαρός και αποτελεσματικός στην εργασία σου και η παραγωγικότητα και η αξία σου θα αναγνωριστεί μακροπρόθεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Να περιορίσεις επιπολαιότητες και ρομαντισμούς και να χειρίζεσαι την ερωτική σου ζωή πιο ουσιαστικά, πετυχαίνοντας έτσι τις θετικές μακροπρόθεσμες εξελίξεις, που θες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ουσιαστικές εξελίξεις έρχονται στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και δυσκολίες! Πες όχι στο ερωτικό παρελθόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

O λόγος σου είναι απόλυτος, αλλά και έντιμος, χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Ο τρόπος αυτός θα σε βοηθήσει μέσα από τις κοινωνικές επαφές σου να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς, απλά προσπάθησε να μην μιλάς σκληρά στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρόντισε την σωστή διαχείριση των χρημάτων σου, προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημα σου και ωρίμασε στην συναισθηματική ζωή, αποτελεσματικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να είσαι φερέγγυος, ώριμος και δυνατός, ώστε να πετύχεις ό,τι επιθυμείς σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Παρελθοντικά θέματα επανέρχονται και πρέπει να αντιμετωπίσεις!

ΙΧΘΥΣ

Αντιλαμβάνεσαι πλήρως και ορθά τα συναισθήματα σου και μπορείς τώρα να φορτίσεις ουσιαστικά τις μπαταρίες σου. Προσοχή στην τάση για μελαγχολία, κακοκεφιά και παρασκήνιο.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr