Οι προβλέψεις της Τετάρτης (9/6): Νέες συμφωνίες, ξεκαθαρίσματα και διλήμματα
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης (9/6): Νέες συμφωνίες, ξεκαθαρίσματα και διλήμματα

Οι προβλέψεις της Τετάρτης (9/6): Νέες συμφωνίες, ξεκαθαρίσματα και διλήμματα

Τι πρέπει να προσέξεις;

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν;

Οι προβλέψεις από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούριους προβληματισμούς στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες. Φροντίστε να βρείτε καινούρια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην υπάρξουν καυγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε. Ένα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλλει, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνομωσία που υπάρχει σε βάρος σας. Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούριες πόρτες στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδιά που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου. Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο. Μην αφήσετε μια σας κίνηση να καταστρέψει ότι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να ξεφύγετε. Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στο δρόμο σας.

ΙΧΘΥΣ: Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, προσπαθώντας να είστε προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Αποκτήστε μια σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας.