Οι προβλέψεις της Τετάρτης: «Όχι» στην έπαρση και το υπερβολικό δράμα
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: «Όχι» στην έπαρση και το υπερβολικό δράμα

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: «Όχι» στην έπαρση και το υπερβολικό δράμα

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά;

Ακούμε την καρδιά. Η Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο του Καρκίνου και ήρθε η ώρα για τρυφερότητα, θαλπωρή και συναίσθημα στον έρωτα. Καλωσορίζουμε την σημερινή ημέρα, ακολουθώντας τα συναισθήματα μας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με ευκολία κερδίζεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των άλλων, βάζοντας «τοίχους» σε όσους προσπάθησαν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα τελευταία και εκπληρώνεις έτσι φιλοδοξίες, βάζοντας βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν! Μπορείς και πετυχαίνεις στόχους, με τις γρήγορες επικοινωνιακές δράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες αντιδράσεις σου. Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη, ώστε να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, σήμερα μετατρέπεις επιθυμίες και ανάγκες, σε δράση και αποτελεσματικές πράξεις, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία και την ικανοποίηση! Η συμπεριφορά σου στους άλλους, θα είναι άμεση, καθαρή και τίμια, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και ιδιαίτερα αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους. Το μυαλό σου τρέχει με 1000 και είσαι έτοιμος κάθε στιγμή, πανέτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα παραδόξως, έχεις έντονα την ανάγκη για συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση. Απέφυγε προς το παρόν, να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου στους άλλους, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Φρόντισε πρώτα να σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των συνομιλητών σου, πριν τους εμπιστευτείς! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να πάρεις ορθές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

.
Φίλε Καρκίνε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να πλησιάσεις ξανά άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιοδήποτε λόγο, όπως επίσης και για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη και ανιδιοτέλεια και θα δεις πως θα βγεις κερδισμένος. Να είσαι όσο πιο καλοπροαίρετος γίνεται και δεν θα το μετανιώσεις, αφού σταδιακά όλοι θα πάνε «με τα νερά» σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις πως είσαι απαραίτητος για τους άλλους. Οι άλλοι θεωρούν τις συμβουλές σου και τις απόψεις σου, πολύτιμες και ζητούν την βοήθεια σου συνεχώς! Καταφέρνεις σήμερα, μετά από αρκετές δοκιμασίες, να απολαύσεις την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν ευεξία, διατροφή, άσκηση ή ψυχική ενδυνάμωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα η ημέρα απαιτεί να την απολαύσεις! Πες ναι στο πάθος, το θάρρος και την θέληση και θα δεις ότι το παρόν, κρύβει πολλές στιγμές χαράς! Ευνοείται ιδιαίτερα η προβολή προσωπικών ταλέντων, γεγονός που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για έπαρση και υπερβολικό δράμα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα ένα δυνατό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή θα είσαι εσύ το πρόσωπο που πρέπει να βρει λύσεις! Δράσε ενεργά, ώστε να βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και σε οικιακά θέματα! Επιπλέον τώρα, αυξάνεται ο συναισθηματισμός σου και η ευαισθησία σου και έτσι καταφέρνεις και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές σου ανάγκες, αφήνοντας πίσω ο,τιδήποτε τοξικό και επίπονο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα, οι συγκυρίες και οι επαφές που θα σε απασχολήσουν, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου, που θες απεγνωσμένα να μοιραστείς. Είσαι περιζήτητος κοινωνικά και οι γύρω σου, θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός. Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου και μπορείς να αναμένεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα πάρεις επιτέλους αυτό που αξίζεις και σου ανήκει, αφού επιτέλους οι κόποι σου ανταμείβονται. Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, βρίσκει αντίκτυπο! Θα είσαι σίγουρα έμμεσος ή άμεσος δέκτης, του ουσιαστικού ενδιαφέροντος και της εμπιστοσύνης των άλλων! Οι εξελίξεις για ό,τι κι αν θες σήμερα, μπορεί να είναι αργές, αλλά σίγουρα θετικές, γεγονός που θα φέρει ανάδειξη των προσόντων σου και αύξηση της αυτοεκτίμησης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, με την Σελήνη σήμερα απέναντι σου, σε χαρακτηρίζει δυναμισμός, λάμψη και θάρρος, αλλά και έντονη κοινωνικότητα. Είσαι ιδιαίτερα ενεργός, στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές και κάνεις ό, τι είναι δυνατόν, για να είσαι όσο πιο αγαπητός και αποδεκτός γίνεται! Προσοχή μόνο στην νευρικότητα σου και την οξυθυμία σου, χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα και αναποδιές, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η ενισχυμένη σου διαίσθηση, αλλά και η αυξημένη διορατικότητα σου, θα σου δώσουν αρκετές λύσεις που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Μπορεί σήμερα να εντείνεται η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός σου, όμως πια αναγνωρίζεις απόλυτα τις ανάγκες σου και έτσι μπορείς και πάλι να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το άμεσο ή μακρινό μέλλον. Δεν είναι ώρα για δράση, αλλά για οργάνωση.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, πολλοί φίλοι σε πλησιάζουν σήμερα και έρχεστε σίγουρα πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν με ποικίλους τρόπους την αγάπη τους και την αφοσίωση τους. Ετοιμάσου την σημερινή ημέρα, για κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Επίσης, απολαμβάνεις τις κοινωνικές σου σχέσεις, που τώρα χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, ουσία και ενθουσιασμό. Επιπλέον, ένα πρόβλημα που σε απασχολεί καιρό τώρα, λύνεται λόγω μίας συμβουλής, ενός φίλου σου.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr