Οι προβλέψεις της Τρίτης (11/5): Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες, οπλιστείτε με ψυχραιμία και βάλτε σε τάξη το χάος
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης (11/5): Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες, οπλιστείτε με ψυχραιμία και βάλτε σε τάξη το χάος

Οι προβλέψεις της Τρίτης (11/5): Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες, οπλιστείτε με ψυχραιμία και βάλτε σε τάξη το χάος

Τι πρέπει να προσέξεις;

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν;

Οι προβλέψεις από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε. Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε κι απ’ όσα αντέχετε. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του επαγγελματικού χώρου. Μην αφεθείτε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στο χαρακτήρα σας και αποβάλετε ότι κακό και επίπονο υπάρχει γύρω.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψετε όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε για να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να μπορείτε να το απολαύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργηθούν προβληματισμοί σε ότι αφορά τα σχέδια του εργασιακού χώρου και του συναισθηματικού σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια που οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές. Βάλτε τάξη στο χάος που έχει προκληθεί στη συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιαστεί στο στενό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε ότι καλύτερο μπορείτε, όμως, μην περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή, σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανεξάρτητα σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαναστάσεις δε σας βοηθούν να προχωρήσετε και ότι απλώς αυξάνουν τον πανικό της εσωτερικής σας μοναξιάς.

ΙΧΘΥΣ: Το ανικανοποίητο εγώ σας είναι ικανό να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα που θα καταστρέψουν ακόμα και τις σταθερές σας σχέσεις.