Όλγα Κεφαλογιάννη: Η συγκινητική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου – Η εξωσωματική, ο Μίνως Μάτσας και η υπόθεση της Πάτρας
Νέα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η συγκινητική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου – Η εξωσωματική, ο Μίνως Μάτσας και η υπόθεση της Πάτρας

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η συγκινητική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου – Η εξωσωματική, ο Μίνως Μάτσας και η υπόθεση της Πάτρας

Η πολιτικός σε μια κατάθεση ψυχής για τον ερχομό των δίδυμων παιδιών της

Την ευλογία να μεγαλώνει τα δίδυμα παιδιά της, ζει η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της «Super Κατερίνα» για τη δύσκολη περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος αλλά δεν τα κατάφερνε, όταν απογοητεύτηκε αλλά και τα συναισθήματα, όταν τελικά μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση, είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα.

«Οποιαδήποτε γυναίκα έχει γίνει μητέρα, έχει νιώσει αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στη ζωή. Για εμένα, επειδή έγινα μητέρα σε μεγάλη ηλικία και σε φάση που ήταν κάτι που είχα ξεγράψει, όταν συνέβη, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμωνώ και αυτό το μεταφυσικό αλλά και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που τόσο επιθυμείς, από ένα σημείο και μετά, η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές τόσο πολύ που δεν θες να προσπαθήσεις άλλο. Κι όμως βλέπεις τελικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να το βάζεις κάτω. Έκανα εξωσωματική και αυτό είναι κάτι που δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε. Είναι κάποιοι που ακόμα δεν θέλουν να το πουν και είναι και άλλοι που και οικονομικά και πρακτικά έχει ένα κόστος και γι αυτό και κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη. Όποιος έχει μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής ξέρει ότι είναι ένας Γολγοθάς, είναι ψυχοφθόρα. Επειδή πάντα είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα, είναι η αγωνία και η απογοήτευση είναι μέσα στη διαδικασία».

«Με τον σύζυγό μου ήμασταν μαζί όταν μάθαμε ότι έμεινα έγκυος. Τη διαδικασία αυτή και μαζί την ξεκινήσαμε και την πήγαμε μέχρι τέλους. Ήταν και στην αίθουσα του τοκετού και το έχω ξαναπεί ότι βάλαμε μουσική δική του. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή γιατί προφανώς μια γυναίκα περιμένει τη στιγμη αυτή, αλλά όταν τη μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου, απογειώνεται και η χαρά και η ευλογία που νιώθετε.

Το κομμάτι το προσωπικό μας, με τον Μίνω Μάτσα, θέλουμε να το κρατήσουμε για εμάς. Όλο αυτό με τις φωτογραφίες κάποιες φορές είναι λίγο υπερβολικό. Θες να βγεις στο πάρκο λίγο ελεύθερα, απο την άλλη το καταλαβαίνουμε».

«Δεν είχα σκεφτεί την υιοθεσία, επειδή είχα τα ανήψια μου και αισθανόμουν αρκετά γεμάτη σε αυτό το θέμα».

«Η στιγμή αυτή δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια. Τα συναισθήματα αυτά δεν ήξερες ότι υπάρχουν και μέσα σε όλο αυτό συνειδητοποιείς και τη μεγάλη ευθύνη».

Όπως αποκάλυψε η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο σύζυγός της έχει μεταφέρει όλα τα όργανα που χρειάζεται για να δουλέψει, στο σπίτι τους, για να μπορεί να τη βοηθά με τα μωρά.

«Μακάρι τα παιδιά όταν μεγαλώσουν να ασχοληθούν με τη μουσική. Θα τηρήσουμε την παράδοση όσον αφορά τα ονόματα των παιδιών, όμως νομίζω ότι ο Μίνως δεν θέλει να τα πούμε ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την υπόθεση της Πάτρας, απάντησε: «Έχει σοκαριστεί όλος ο κόσμος. Είναι τόσο ανατριχιαστικό, είναι τέτοια η τραγωδία που δεν τη χωράει ο νους μας».