Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Σήμερα γάμος γίνεται για το ζευγάρι!
Ελλάδα

Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Σήμερα γάμος γίνεται για το ζευγάρι!

Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Σήμερα γάμος γίνεται για το ζευγάρι!

Μαζί με τη βάπτιση του γιου τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σήμερα ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά, ενώ παράλληλα θα βαπτίσουν και τον γιο τους!

Το ζευγάρι απέκτησε πριν από έναν χρονο το πρώτο του παιδί και ο ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στα επαγγελματικά του, με τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών» και ανέφερε:

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στη RealNews,  ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Κορωπί, με το ζευγάρι να κρατά μυστικές τις λεπτομέρειες του μυστηρίου, καθώς θέλει να το ζήσει μόνο με κοντινούς συγγενείς και φίλους. Παράλληλα θα τελεστεί και η βάπτιση του μικρού, ο οποίος θα πάρει το όνομα Αχιλλέας- Κωνσταντίνος.

«Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία. Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω», είχε πει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του, αναφορικά με τον γάμο.